Prodej bytu 1+kk, Kroměříž, Oskol, 28 m2 (ID: 2068880)

Oskol, Kroměříž

1 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 149 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kroměříži

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 1+kk na ulici Oskol v Kroměříži.

Byt se nachází na sedmém nadzemní podlaží, osmi podlažního domu s výtahem.

Garsoniéra poskytuje k užívání 28,4m2. Byt je v původním, ale udržovaném stavu s panelovým jádrem. Byt je zajímavý tím, že má jednotlivé části bytu oddělené - místo pro kuchyňku, samostatné WC a prostorná koupelna s plnohnotnou vanou. Tyto pokoje v minulosti sloužily pro personál hotelu, proto jsou jinak dispozičně řešeny. Výhled z bytu je na město Kroměříž. Celý dům prošel revitalizací.

Byt je vhodný i jako dlouhodobá investice, kdy ho nový majitel může ihned využít k pronájmu.

Díky poloze domu se nachází vše na "dosah ruky". V pěším dosahu (cca 5minut) je mateřská a základní škola, obchod s potravinami a další nákupní možnosti přímo u domu. Další veškerá občanská vybavenost je v docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína. Kolem města Kroměříže slouží dálnice jako obchvat města.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry bytu

Cena
1 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Oskol, Kroměříž
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
31 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
28 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Kamil Koňařík

Kamil Koňařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Kroměříži?

Podobné nemovitosti