Pronájem skladu, Jablonec nad Nisou, Podhorská, 1100 m2

Podhorská, Jablonec nad Nisou

110 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme pronájem velmi zajímavých komerčních prostor v centru města Jablonec nad Nisou, v ulici Podhorská. Jedná se o skladové prostory s administrativním zázemím v rámci komerčního areálu, kde působí více společností.
Celek se skládá celkem z šesti vzájemně propojených prostor, kdy pět z nich slouží pro skladování a šestý jako kanceláře s kuchyňkou a sociálním zázemím. Celková vnitřní skladová plocha činí přes 1100 m2, plocha kanceláři pak 54 m2. Sklady jsou vytápěné zemním plynem, kanceláře elektrickými přímotopy, celý objekt je zateplen. V minulosti se zde nacházela výroba šumivých vín.
Velkou výhodou je poloha objektu v centru města, možnost vjezdu velkých nákladních vozidel, na dvoře se otočí kamion, most přes Lužickou Nisu má nosnost 40 tun. Objekt je střežen zabezpečovacím systémem s napojením na pult centrální ochrany.
Celková výše nájemného činí 100.000,- kč/měsíc + DPH, výše provize RK 50.000,- Kč + DPH.
Využijte možnosti umístit sídlo firmy i se sklady, případně výrobou do centra města Jablonce! Doporučujeme prohlídku, více informací u makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
110 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Podhorská, Jablonec nad Nisou
ID
417
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1100 m2
Typ objektu
Přízemní
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální elektrické
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Petr Polák

Ing. Petr Polák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti