Pronájem skladu, Prostějov, Havlíčkova, 771 m2

Havlíčkova, Prostějov

86 442 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně služeb)

Prověřené firmy v Prostějově

Informace k nemovitosti

Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem zrekonstruovaných kancelářských, skladovacích a eventuélně výrobních prostor v širším centru města Prostějov v ulici Havlíčkova. Předmětem pronájmu je celé druhé patro o výměře 473 m² skládající se z hygienického zázemí (WC, sprcha, kuchyňka), kancelářských prostor a skladu konfekce. Kancelářské prostory jsou i rozšiřitelné. Nájemné vč. služeb je celkem 59.125 Kč/měsíc.
Dále se nacházejí v přízemí skladovací prostory o výměře 298 m² s vysokým možným zatížením kg/m², přízemí je přístupné z rampy se vstupem opatřeným automatickou roletou. Na rampě se nachází automatická redukce výšky pro kamiony. Nájemné vč. služeb celkem 27.317 Kč/měsíc.
Oba tyto prostory jsou propojeny nákladním výtahem a jsou pronajmutelné buď vcelku nebo každý zvlášť, nájemné vč. služeb činí celkem 86.442 Kč/měsíc za 771 m².
Obě podlaží disponují kapacitními elektrickými rozvody (původně před rekonstrukcí šicí dílny). V uzavřeném dvoře je dostatek manipulačního prostoru pro kamiony i možné parkování pro cca 8 osobních vozů. Vhodné jako sídlo firmy nebo sklad pro eshop. Možnost rozšířit pronájem o skladování v nezateplené hale. Volné po 1.7.2024. Více informací poskytne rk. Ev. číslo: 31160.

Parametry nemovitosti

Cena
86 442 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně služeb
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Havlíčkova, Prostějov
ID
31160
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
771 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
682 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
103 kWh/m2 za rok
Topení
Ústřední plynové
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Forejtarová

Ing. Alice Forejtarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Prostějově?

Podobné nemovitosti