Prodej pozemku pro bydlení, Popovičky, Na Sádlech, 3130 m2

Na Sádlech, Popovičky

29 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 138 205 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Popovičkách

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nově nabízíme tři kompletně zasíťované stavební parcely, které se nachází přesně 10 minut jízdy autem od hranice Prahy a 15 minut od stanice metra Chodov/Opatov. Popovičky se nachází v okrese Říčany, v blízkosti Dobřejovic a Modletic. Autobusová zastávka Popovičky se nachází 600 metrů od pozemku.

Pozemky jsou velmi prakticky umístěné, protože se nachází na konci ulice a nabídnou Vám tak maximální soukromí, kde se nepotakáte s nikým jiným než se sousedy. Ulice Na Stádlech je neprůjezdná a zaručí klid od projíždějících aut.

Drobné nákupy a občerstvení zvládnete v přilehlých obcích, přímo v Popovičkách se nachází pouze PARK HOTEL POPOVIČKY, který vám ale nabídne širokou škálu služeb, skvělou restauraci, koloniál s pekárnou, sportoviště (tenis, volejbal), wellness, masáže a dokonce i salón krásy. Ty náročnější potřeby, včetně škol a školek, uspokojíte v blízkém okolí (Říčany, Dobřejovice, Velké Popovice a nebo samozřejmě v Praze).

Na kraji pozemku jsou k dispozici veškeré inženýrské sítě - plynovod, vodovod, kanalizace, elektřina i internet. Stačí dorazit s vlastní vizí, nechat si ji potvrdit stavebním úřadem a můžete stavět. Můžete se inspirovat okolními stavbami. Intenzita využití stavebních pozemků je dle územního plánu obce 30 % u solitérních RD, územním plánem určené k okamžitému zastavění.

Aktuálně je k dispozici celá plocha, která obsahuje tři samostatné parcely. V tuto chvíli je tedy možnost zakoupit jak celkovou plochu, tak i jednotlivé parcely. Uvedená cena je za všechny tři parcely.
Máte tedy jedinečnou příležitost si pořídit jedny z posledních pozemků v dojezdové vzdálenosti do Prahy jak pro vlastní bydlení tak i pro skvělou investici, která se v budoucnu jistě zhodnotí.


Pozemek je volně přístupný kdykoliv, po předchozí domluvě je však možná i osobní prohlídka s makléřem. Budeme se těšit na případnou spolupráci.

Parametry pozemku

Cena
29 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Na Sádlech, Popovičky
ID
262-NP00380
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3130 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vladyslav Andel

Vladyslav Andel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Popovičkách?

Podobné nemovitosti