Prodej rodinného domu, Ostrava - Hrabůvka, Sámova, 330 m2

Sámova, Ostrava, Hrabůvka

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Ostravě

Informace k domu

Máte rádi klidné a přitom dobře dostupné místo pro Vaši rodinu? Máme pro Vás skvělou nabídku! Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu v Ostravě. Tento dům má užitnou plochu 330 m2 a stojí na pozemku o rozloze 715 m2, což vám zajistí komfortní bydlení, včetně velké zahrady a dostatečného parkovacího prostoru pro až tři automobily. Dům má dispozici 5+kk, což ho činí ideálním pro rodinu hledající dostatek prostoru a pohodlí.

První nadzemní podlaží zahrnuje zádveří, předsíň s oboustranným krbem, koupelnu s toaletou a sprchovým koutem, schodiště vedoucí do sklepního prostoru a druhého nadzemního podlaží. Zde se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a dva neprůchozí pokoje. Druhé nadzemní podlaží nabízí obrovskou ložnici, dětský pokoj a koupelnu s velkou vanou. Dům je vybaven novým elektrickým kotlem značky Viessmann, kdy první nadzemní podlaží je vytápěno podlahovým vytápěním a druhé nadzemní podlaží disponuje rádiátory. Poslední rekonstrukce proběhla před 10 lety, což zaručuje kvalitu a spolehlivost domu.

Pokud máte zájem o prohlídku vašeho budoucího domova, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si termín prohlídky. Tento dům nabízí vše, co potřebujete pro kvalitní bydlení a rodinný komfort. Přijďte se podívat na Váš nový domov a objevte všechny jeho výhody!

Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte na telefonním čísle 775 511 999 nebo e-mailem na nguyen@pnholding.cz

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Sámova, Ostrava, Hrabůvka
ID
2120
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
330 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
330 m2
Plocha nemovitosti
932 m2
Plocha zahrady
715 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

pnholding.cz a.s.

ul. Nábřeží SPB 457/30, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Nguyen

Tomáš Nguyen

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti