Prodej bytu 3+1, Česká Ves, Makarenkova, 64 m2

Makarenkova, Česká Ves

2 599 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 386 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v České Vsi

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt po kompletní rekonstrukci s krásným výhledem do okolní krajiny? Slunný a útulný byt 3+1 na ulici Makarenkova v obci Česká Ves nabízí možnost příjemného, moderního a komfortního bydlení se zajímavým okolím. Bytová jednotka s podlahovou plochou 64 m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží bytového domu typu „Okál“, je po velice zdařilé rekonstrukci a připravena k okamžitému nastěhování.
Dispozice bytu je vyřešena prakticky a účelně, avšak dodává pocit útulnosti a pozitivní atmosféry bydlení. Ihned po vstupu do bytu se ocitneme v chodbě, která spojuje všechny místnosti v bytě. Na pravé straně se nachází moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Na chodbu navazuje velkoryse řešený obývací pokoj s výstupem na balkon, který nabízí výhled do okolní krajiny plné zeleně.
Z obývacího pokoje se vchází do kuchyně s vestavnými spotřebiči a jídelním stolem. Z chodby se dále vstupuje do dvou samostatných pokojů s výhledem na okolní lesy. Byt je po kompletní rekonstrukci, podlahy v bytě jsou kombinací vinylu a dlažby. To vše podtrhuje atmosféru moderního a zdravého bydlení. Bezproblémové parkovaní hned u domu.
Součástí bytu je také sklepní kóje, kam se pohodlně vejdou jízdní kola, lyže či jiné sportovní vybavení. Tento byt představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají opravdu klidné a komfortní rodinné bydlení s výbornou dostupností centra města Jeseník. Nemovitost je vhodná jak k trvalému, tak i k rekreačnímu užívání. Ideální jako výchozí bod pro lyžování na okolních sjezdovkách, cykloturistiku či objevování krás hor. Najdeme zde Ski Areál Miroslav, Petříkov, nebo největší lyžařské středisko na Moravě - Ski areál Ramzová. Nesmíme zapomenout na nedaleké Priessnitzovy léčebné lázně, které leží uprostřed nedotčené přírody Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku. Vzhledem k velkému zájmu o turistiku a tuzemskou rekreaci může být koupě tohoto bytu také ideální investicí.
Obec Česká Ves leží v severním podhůří pohoří Hrubý Jeseník, v údolí řeky Bělé. V okolí bytu se nachází kompletní občanská vybavenost. Základní a mateřská škola je vzdálená pouze 4 min. chůze od domu. Energetický štítek nebyl dodán - třída G. Doporučujeme prohlídku. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti. Pro více informací a prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Makarenkova, Česká Ves
ID
00520
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
64 m2
Patro
2.
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Ing. Martin Veselý

Ing. Martin Veselý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v České Vsi?

Top nabídky

Podobné nemovitosti