Prodej bytu 3+1, Šumperk, 83 m2

Šumperk

2 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 582 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Pokud hledáte ke koupi prostorný slunný byt v Šumperku v osobním vvlastnictví, tak zpozorněte. V nejvyšším patře panelového domu s výtahem na ulici Finská nabízíme prodej velmi pěkného bytu v dispozici 3+1 s příslušenstvím, který prošel v nedávné minulosti rozsáhlejší rekonstrukcí. Ta konkrétně spočívá zejména ve vyzdění bytového jádra se zajímavým řešením koupelny s rohovou vanou a samostatným WC, byt má plastová okna, dnes již standardně stupačky vody a odpadu v plastu nebo zrekonstruovanou lodžii s posuvným zasklením prostoru nad kovovou konstrukcí s pevnou výplní jako zábradlím. Z hlediska revitalizace domu ten má zrekonstuovaný výtah, opravené zádveří bezbariérového vstupu do domu s plastovými vstupními dveřmi a plně funkční střechu. Vytápění a dodávka teplé vody do předmětného domu s byty jsou zajišťovány dálkovým ústředním vytápěním z centrálního tepelného zdroje. Byt je napojen na všechny sítě a nad rámec jeho celkové podlahové plochy činí plocha lodžie 4,5 m2. Předností nabízeného bytu k prodeji kromě velmi dobrého stavu s ohledem na jeho umístění v domě je také z něj zajímavý výhled do okolí směrem na město nebo na blízkou rozhlednu Háj, možnost parkování přímo před domem nebo na přibližně 30 m od domu vzdáleném parkovišti, široká přítomnost služeb občanského vybavenosti v nejbližším okolí i bezproblémoví sousedé v domě. Kvalitu bytu doporučujeme všem zájemcům si ověřit osobně, proto za účelem prohlídky neváhejte kontaktovat makléře. V případě potřeby a zájmu pomůžeme poptávajícím s výhodným financováním.

Parametry bytu

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Šumperk
ID
00999
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Patro
9. z 9
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Pavel Linhart

Pavel Linhart

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti