Prodej bytu 2+1, Kopřivnice, Štramberská, 55 m2

Štramberská, Kopřivnice

2 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 485 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Kopřivnici

Informace k bytu

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji byt 2+1, upravený na 2+kk, na ulici Štramberská v Kopřivnici, který je v družstevním vlastnictví a nachází se v 3. nadzemním podlaží 8. podlažního bytového domu.

V roce 2008 byt je prošel rekonstrukcí a to novou kuchyní, výměnou plovoucích podlah v pokojích a na chodbě linoleem, obklady dlažbou v umakartovém jádru. Dále se renovovala v roce 2023, půl roku zpět, nová varná deska, vodovodní baterie v koupelně a to včetně nového umyvadla se skříňkou a sprchová zástěna, nová digestoř a osvětlení v pokojích, nové posuvné dveře v obývacím pokoji a také nové žaluzie. Mimo jiné k této bytové jednotce přísluší i venkovní rolety na dálkové ovládání. V bytě jsou také nové vchodové protipožární dveře z února 2024.

Panelový bytový dům prošel revitalizací výměnou plastových oken včetně zateplení a vodovodními stoupačkami v plastu. O bytovým dům se řádně stará Bytové družstvo a celkový úvěr na revitalizaci bytového domu je řádně splacený. K bytu také náleží prostorná sklepní kóje a přepis nájmu a služeb spojený s užíváním bytu činí 4914,- měsíčně pro dvě osoby bez elektřiny a plynu. Dispozice bytu viz vypracovaný půdorys.

Bytová jednotka je o celkové podlahové ploše 55 m2 včetně sklepa dle nájemní smlouvy. Užitná plocha bytu činí 51,7 m2. Je také vyklizená a připravená k bydlení. Rozhodně tento byt doporučuji, jelikož je opravdu příjemně prostorný, nabízí dostatek úložného prostoru, při východu sluníčka máte krásný výhled na hory, do přírodu to máte kousek a věřím, že vám zaručí klidné bydlení.

Přímo před bytovým domem se nachází dětské hřiště a téměř na dosah ruky máte veškerou občanskou vybavenost, jako je základní a mateřská škola a další.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat, budeme se na vás těšit.

Parametry bytu

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Štramberská, Kopřivnice
ID
BE24010
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONA ELECTA

Štefánikova 1163/12, Kopřivnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Stanislav Slovák

Stanislav Slovák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti