Prodej rodinného domu, Slavkov u Brna, Zelnice III, 116 m2

Zelnice III, Slavkov u Brna

9 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 419 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a veškerých poplatků)

Prověřené firmy v Slavkově u Brna

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje  novostavby rodinného domu, která se nachází v žádané lokalitě ve Slavkově u Brna. Celková výměra činí 262 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 83 m2 a  zahrada 179 m2.

Jedná se o zděný, řadový dům 4+kk se dvěma parkovacími místy před domem, s místností na ukládání věcí, s terasou a zahradou. Kolaudace domu proběhla v roce 2015.

Dům je velmi vkusně zařízený s vestavěným nábytkem na míru.

Dispoziční řešení domu nabízí dostatek soukromí pro členy domácnosti a rovněž dostatek prostoru pro společně trávený čas.

V přízemí domu se nachází prostorná chodba 6,1 m2, WC s umyvadlem 1,7 m2, technická místnost 5 m2 s plynovým kotlem značky Baxi (kombinovaný kotel na ohřev teplé vody). Obývací pokoj 45 m2 je propojen s kuchyňským a jídelním koutem. Dominantou domu je kuchyňská linka v lesku, dělaná na míru se zabudovanými spotřebiči značky Bosch (horkovzdušná trouba, indukční deska, myčka na nádobí, vestavná lednice s mrazákem, digestoř). Obývací pokoj má francouzské okno, ze kterého je přímý vstup na terasu. 

Do patra vede dřevěné schodiště 2 m2 se skleněným zábradlím.   

V patře je ložnice 13,6 m2 s vlastní šatnou 5,1 m2, 2x dětský pokoj 12,1 + 10,8 m2, koupelna se sprchovým koutem, vanou, umyvadlem a toaletou 8,6 m2. 

Terasa za domem slouží k příjemnému posezení, pro chvíle pohody a klidu s rodinou, či přáteli. Na zahradě jsou okrasné stromy, keře a rostliny. Na konci zahrady je branka, kterou se dostaneme na zadní cestu.

Okna v domě jsou plastová trojskla. Podlahy jsou vinylové, v koupelně a v technické místnosti je položena dlažba. 

Měsíční náklady na bydlení jsou 5.000 Kč. Průkaz energetické náročnosti A.

Nemovitost doporučuji pro rodinu s dětmi, nebo k podnikání.

Slavkov u Brna je město v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji, 20 km východně od Brna s veškerou občanskou vybaveností. Největší pozornost přitahuje barokní zámek se zahradou, do níž zasahuje golfové hřiště, ale najdete tu také pěkné náměstí plné obchodů, cukráren a restaurací a zajímavé židovské památky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu a řeknu více informací.  

Parametry domu

Cena
9 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a veškerých poplatků
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Zelnice III, Slavkov u Brna
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
116 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
262 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Pavlína Procházková

Pavlína Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slavkově u Brna?

Podobné nemovitosti