Prodej bytu 3+kk, Klatovy, Dragounská, 83 m2 (ID: 2056644)

Dragounská, Klatovy - Klatovy IV

6 614 735 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 524 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právnického servisu)

Prověřené firmy v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nové moderní bydlení na Plzeňsku v Klatovech
Pro všechny, kteří hledají nové moderní bydlení na Plzeňsku, máme skvělou zprávu. Na ulici Dragounská v Klatovech právě vznikají nové soukromé byty ve čtyřpatrovém bytovém domě. Dispozice bytů jsou od 1kk až po 3kk s předzahrádkou nebo lodžií. Kolaudace je plánovaná na červen 2024.
Konkrétně bytová jednotka E2-A2 o dispozici 3+kk má výměru 83,3 m2, lodžie 16 m2 a vlastní sklep 2,5 m2.

Výhody bydlení v Klatovech
Těšit se můžete na bezstarostné bydlení přizpůsobené vašim potřebám, parkovací místo před domem nebo vlastní sklep. Dům vytápí plynový kotel, voda je z veřejného vodovodu, veřejná je i kanalizace. Samozřejmostí je využití kvalitních materiálů a nejmodernějšího vybavení, ať už v kuchyňském koutu nebo koupelně, kterou budete mít hotovou od obkladů po baterie. Tepelnou pohodu si ve svém bytě přizpůsobíte vlastním termostatem. A k vítání návštěv nebo identifikaci kurýra využijete moderní interaktivní zvonek.

Preferujete ranní paprsky při čtení zpráv nebo si raději vychutnáte romantický západ slunce se sklenkou něčeho dobrého? Na vás tak bude jen výběr dispozice a orientace bytu.

Lokalita
Ať už pracujete na homeoffice, dojíždíte do Plzně nebo sousedního Německa, v Klatovech můžete mít svůj domov. Cesta do práce vám zabere asi třičtvrtě hodiny, do Domažlic je to asi 30 minut a nebo můžete využívat vlakové a autobusové dopravy. Stanice budete mít jen kousek od bytu. V okolí najdete obchody, krásné Mercandinovy sady se Stezkou korunami stromů, dětskými hřišti, lázeňskou kolonádou nebo romantickým rybníkem. A když nebudete zrovna objevovat krásy historického města, můžete vyrazit na kolo, Klatovy leží na trase cyklostezky č.38, z Plzně do Mnichova.

Parametry bytu

Cena
6 614 735 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právnického servisu
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Dragounská, Klatovy - Klatovy IV
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
102 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Miloš Toman

Miloš Toman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Klatovech?

Podobné nemovitosti