Prodej bytu 2+1, Žandov, Pod Dubovkou, 76 m2 (ID: 2055451)

Pod Dubovkou, Žandov

2 120 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 103 Kč /za měsíc

(Měsíční náklady 2343,- Kč + elektřina a plyn. Cena včetně provize RK a právního servisu. Financování smluvním partnerem zajistíme.)

Prověřené firmy v Žandově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej zrekonstruovaného slunného bytu s orientací na jižní stranu v prvním patře cihlového bytového domu bez výtahu v klidné lokalitě nedaleko centra města. Po rekonstrukcích má byt plastová okna, kuchyňskou linku, koupelnu se sprchovým koutem, obloženou keramickými obklady, nové dveře včetně zárubní a vyštukováno spolu s výmalbou. Podlahy jsou v kombinaci plovoucí a dlažba. Vytápění a ohřev vody zajištuje plynový kotel. K bytu dále náleží dvě sklepní kóje a část půdních prostor. Dům má po rekonstrukci střechu a zateplené boční stěny. Mezi hlavní výhody patří již zmíněná lokalita s množstvím zeleně v bezprostředním okolí domu, bezproblémové parkování, občanská vybavenost, pracovní příležitosti v místě a dobrá dostupnost do České Lípy i Děčína jak vozem, tak hromadnou dopravou. Třída energetické náročnosti – F.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104026.

Parametry bytu

Cena
2 120 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Měsíční náklady 2343,- Kč + elektřina a plyn. Cena včetně provize RK a právního servisu. Financování smluvním partnerem zajistíme.
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Pod Dubovkou, Žandov
ID
N104026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jan Čermák

Jan Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Žandově?

Podobné nemovitosti