Prodej rodinného domu, Libišany, 167 m2 (ID: 2054772)

Libišany

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Libišanech

Informace k domu

Jedná se o prodej prostorného domu na hezkém místě mezi velkými městy Pardubice a Hradcem Králové.

Dům je téměř před dokončením a dá se po domluvě dům uzpůsobit k finálnímu bydlení, takže nový majitel domu má ještě prostor ke zvolení vnitřních materiálů a celkového vzhledu interiéru dle svých představ.

V prezentaci fotek jsou také již fotky po celkovém dokončení jak by mohl dům vypadat (vizualizace) a pracovní fotky rád zašlu na vyžádání i s 3D virtuální prohlídkou.

Dům má dispozici 5+kk s garáží, ale kdyby parkování bylo jen před domem, tak se dispozice může ještě zvětšit o jednu celou místnost na 6+kk.

V přízemí domu je tedy obývací pokoj s kuchyňským koutem, dále dětský pokoj, nebo ložnice, koupelna a garáž na jedno vozidlo.

Druhé patro má také prostornou koupelnu, velkou chodbu, šatnu a tři velké pokoje a tato dispozice v patře je opravdu velkorysá. Celkově stavba domu s touto dispozicí bude skvělou volbou pro nové majitele, kteří mají více dětí, nebo se dá dům použít i k účelům podnikání.

V domě jsou dodělané rozvody elektřiny a omítky, k dokončení stavby je potřeba položit podlahové krytiny, dodělat koupelny, interiérové dveře , garážová vrata - to vše si již nový majitel může zvolit dle svých představ.

Vytápění domu je plánováno tepelným čerpadlem (samozřejmě může být elektro kotel, plynový kotel), v projektu se počítá s podlahovým topením.

Společnost, která dům stavěla, nabízí dokončení domu s investicí s orientační částkou 1mil. korun. K domu je přiveden plyn a počítá se třídou náročnosti budovy C.

V obci Libišany je obchod se smíšeným zbožím, PID doprava do zmíněných měst a v Opatovicích nad Labem se nachází veškerá základní občanská vybavenost: obecní úřad, obecní policie, mateřská škola, základní škola, pošta, hasiči, knihovna, lékárna, lékaři, čerpací stanice, obchody.

Obec Libišany má 650 obyvatel, leží v nejsevernější části pardubického okresu na rozmezí
Královéhradeckého a Pardubického kraje.

Jsem pro vás na telefonu i přes víkend.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Libišany
ID
H230210
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
167 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
167 m2
Plocha nemovitosti
644 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
98 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jan Koriťák

Jan Koriťák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libišanech?

Podobné nemovitosti