Prodej rodinného domu, Praha - Kbely, Dalovická, 177 m2

Dalovická, Praha - Kbely, Praha 9

12 998 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 945 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme Vám exklusivně prodej velmi zajímavého třípodlažního rodinného domu ve stavu z velké části dokončené kompletní přestavby a celkové rekonstrukce. Dům s velkým potenciálem pro budoucího majitele o podlahové ploše 177 m² se nachází v klidné a velmi žádané lokalitě pražské části Kbely, na slunném pozemku (zahrada s několika vzrostlými stromy) o celkové výměře 693 m² včetně zastavěné plochy domu (67 m²). Výměra zahrady je dále větší ještě o 80 m², kdy tato část zahrady je tvořena pozemkem ve vlastnictví Hlavního města Prahy, který má vlastník domu v pronájmu a je podána žádost o odkoupení tohoto pozemku vlastníkem domu (celkem tedy k užívání pozemek o výměře 773 m² vč. zast. plochy).
Stávající nabízený dům vznikl přestavbou jedné poloviny původního domu, kdy druhá sousedící polovina původního domu je ve vlastnictví jiného vlastníka. Aktuální dispozice domu nabízeného k prodeji: v 1. NP prostorná bytová jednotka 2+kk (73 m²) s předsíní a velkou koupelnou s vanou, WC, bidetem a umyvadlem, která je již téměř před dokončením (provedeny veškeré elektroinstalace, osvětlení, obklady, položena nová podlahová krytina, instalována moderní kuchyňská linka). Z velkorysé obytné místnosti s krbovými kamny lze prosklenými dveřmi vstoupit přímo do zahrady, ve 2.NP se nacházejí dvě rozestavěné (nedokončené) v původním projektu zamýšlené samostatné bytové jednotky se střešními okny o zajímavých půdorysech jednotlivých místností (39 a 37 m²). Součástí obou těchto jednotek jsou kromě vždy jedné obytné místnosti s přípravou na kuchyňský kout rovněž vždy prostorná koupelna s vanou, wc a vždy samostatná komora. Ve 3.NP se pak nalézá velkorysý půdní prostor (28 m²) se střešním oknem vhodný pro vybudování případné další obytné místnosti (opět v nedokončeném, resp. rozpracovaném stavu).
Dům aktuálně není připojen na sítě, ty se však nacházejí na hranici pozemku (voda, elektro, plyn, kanalizace) a přípojky jsou již připravené na pozemku zahrady. V domě jsou vyvedeny nové el. rozvody připravené pro připojení vytápění el. přímotopy. Všechna okna domu jsou osazena plastovými okny (z venkovní strany barva dřeva), střecha nově vybudovaná horní části domu je pokryta kvalitní střešní krytinou, na domě je ze 2/3 dokončena i vnější fasáda s omítkami. Na zahradě se kromě vzrostlých stromů (bohatě rodící ořešák) nachází i zděná kůlna. Dům je v souladu s platnou legislativou prozatím označen energetickou třídou G, neboť dosud nebyl vyhotoven PENB.
Dům by mohl po dokončení sloužit buď pro potřebu velké rodiny či jako vícegenerační, popřípadě by též mohl sloužit jako investiční dům (pronájem tří samostatných bytových jednotek).
Lokalita domu se zástavbou výhradně rodinných domů se zahradami a zelení se vyznačuje výbornou dostupností do centra města, autob. zastávka se nachází v dochozí vzdálenosti 330 m, vlaková stanice Kbely 900 m. V lokalitě je škola, školka, obchody, park, dětská hřiště centrální park s Vinořským potokem, psí hřiště, lesopark Prales, inline a cyklo stezky.

Parametry domu

Cena
12 998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Dalovická, Praha - Kbely, Praha 9
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
177 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
693 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VJGROUP

Ellnerové 3104/4, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti