Prodej rodinného domu, Heřmanův Městec, Jiráskova, 100 m2

Jiráskova, Heřmanův Městec

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Heřmanově Městci

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům se 2 bytovými jednotkami 2+1 v klidné části Heřmanova Městce, v Jiráskově ulici.
Dům je připojený na všechny inženýrské sítě, je částečně podsklepený, vytápění je ústřední plynové s radiátory, celková plocha pozemku je 1.085 m2.

Dispozice domů je následující: v přízemí je vstupní veranda, kotelna, schodiště do sklepa a do patra, koupelna, WC a prostorný byt 2+1, který je možné přebudovat na byt 3+kk. V patře je menší byt 2+1 s možností rozšíření do půdního prostoru o další pokoj.
Byty jsou v dobrém udržovaném stavu, určeny k další modernizaci či bydlení. Dům má nová plastová okna a novou fasádu. Na pozemku se nachází garáž, dále je možné parkovat na zpevněných plochách u garáže a nebo v ulici.

Tento dvougenerační dům nabízí klidné bydlení v Heřmanově Městci, případně je vhodný i k podnikání, např. jako sídlo a kanceláře, případně ordinaci lékaře, a nebo jako investiční nemovitosti k nájemnímu bydlení. Výhodou je irozloha pozemku, kde je možné případně vybudovat další dům, garáž, dílnu, bazén apod.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, obchody a služby, sokolovna, zdravotnická zařízení, autobusové a vlakové nádraží s přímým spojem do Chrudimi, Pardubic či Čáslavi.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Jiráskova, Heřmanův Městec
ID
129369
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
94 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
1085 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Pavel Raba

Pavel Raba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Heřmanově Městci?

Podobné nemovitosti