Prodej rodinného domu, Brno - Soběšice, Útěchovská, 137 m2

Útěchovská, Brno, Soběšice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(cena včetně provize.)

Prověřené firmy v Brně

Informace k domu

Hledáte dům v Soběšicích, který si můžete přizpůsobit podle svých představ? Nabízíme Vám rodinný dům ideální pro kompletní rekonstrukci nebo demolici, s již schváleným stavebním povolením pro výstavbu nového rodinného domu.

Prohlédnout si aktuální stav domu můžete prostřednictvím detailní 3D prohlídky. Celková výměra pozemku, včetně zastavěné plochy, činí 548 m2, a jedná se o rovinatý pozemek.

Dům má kompletní dokumentaci pro demolici stávajícího objektu a současně i pro výstavbu nového domu s zastavěnou plochou 190 m2 a celkovou užitnou plochou až 287 m2.

První nadzemní podlaží budoucího domu zahrnuje garáž o velikosti 32 m2 pro jedno auto, byt o rozměrech 3+kk s užitnou plochou 110 m2 a dílnu. Druhé nadzemní podlaží představuje jeden velký otevřený prostor – půda o velikosti 120 m2. Plánovaný dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně elektřiny, plynu, splaškové a dešťové kanalizace a vodovodního řádu.

Dům je situován v oblíbené lokalitě v blízkostí přírody a vynikající dostupností do Brna. Městská část Brno-Soběšice rovněž poskytuje kompletní občanskou vybavenost pro pohodlný život.

Pokud se chcete dozvědět více detailů nebo si domluvit ohledně prohlídky termín, neváhejte nás oslovit. Jsme tu, abychom vám poskytli všechny potřebné informace.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize.
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Útěchovská, Brno, Soběšice
ID
144-NP02775
Stavba
Cihlová
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
137 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
187 m2
Plocha nemovitosti
548 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Stars

RE/MAX Stars

Karlovo nám. 15/9, Třebíč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jan Kuděla

Ing. Jan Kuděla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti