Prodej pozemku pro bydlení, Lhotka, 1080 m2

Lhotka

2 850 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 14 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Lhotce

Informace k pozemku

Pozemek vhodný ke stavbě rodinného domu blízko okresního města Žďáru nad Sázavou v malé vesnici Lhotka. Pozemek je mírně svažitý s orientací na jihozápad a je možnost napojení na vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Obec Lhotka leží v malebné krajině CHKO Žďárských vrchů a je rozdělena do několika místních částí v nadmořské výšce 625 až 635 m. Veškerá občanská vybavenost je v blízském Žďáru nad Sázavou a Novém Městě na Moravě (zde je i nemocnice).
Přímo ve vesnici je obecní úřad, obchod a dětské víceúčelové hřiště a v jejím okolí jsou lesy, koupání, možnost různého sportovního vyžití, restaurace, penziony. Vysočina arena v Novém Městě na Moravě (lyžování, biatlon, horská kola, travní lyžování, aj..) je ve vzdálenosti cca 5km.

Parametry pozemku

Cena
2 850 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Lhotka
ID
00462
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1080 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lhotce (okr. Žďár nad Sázavou)?

Podobné nemovitosti