Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, Na Ovčáckém, 271 m2

Na Ovčáckém, Vysoký Újezd

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej dvou domů, RD 5 + kk a Letní dům 1 + kk, 3 koupelny, sauna, garáž

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme dva domy s velkým pozemkem v obci Vysoký Újezd, 10 km od hranice Prahy (Ořech, Radotín) směrem na Beroun.

Velkoryse řešený rodinný dům 5 + kk, 4 pokoje, 2 koupelny, samostatné WC, samostatná šatna, 2 technické místnosti, garáž a terasa s obytnou plochou 200m2.

Přízemí: obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem (41,2m2), kvalitní kuchyňská linka od Sýkory, hostinský pokoj (13,4m2), koupelna se sprchovým koutem (3,6m2), 2 technické místnosti (3,5m2 a 2,1m2), garáž (24m2) a terasa s nádherným výhledem do zahrady a na druhý, letní dům.
Příjemnou atmosféru v obývacím pokoji dotváří velká okna s výhledem do zeleně a plápolající oheň v krbu.
První patro: 3 prostorné ložnice (15,1m2, 15,5m2 a 12,9m2), velká koupelna s vanou i sprchovým koutem (10m2), samostatné WC (2m2) a samostatná šatna (6,5m2).

Z terasy se naskýtá nádherný výhled do zahrady, přes otevřené ohniště vedoucí až k druhému, letnímu domu.

Letní/zahradní dům o dispozici 1 + kk o užitné ploše 71 m2. Tento letní dům je vybaven kuchyňskou linkou vyrobenou na míru, velkým jídelním stolem vhodným pro početné návštěvy a manželskou postelí schovanou ve skříni . Součástí domu je koupelna se sprchovým koutem (7,36m2 - včetně sauny), samostatné WC (1,65m2), sauna a sklad (7,6m2). Tento dům je napojen na vodu ze studny, vytápěn je elektrickým podlahovým topením.

Zahrada/pozemek o rozloze 1 112m2 pozemku Vám poskytne dostatek soukromí, v zadní části zahrady pak můžete sklízet bohatou úrodu na vyvýšených záhonech a ve skleníku.

Před domem je dostatek prostoru na zaparkování 3 vozidel.

PENB rodinného domu B.

Nemovitost se nachází v klidné a bezpečné lokalitě s výbornou dostupností do města a veškeré občanské vybavenosti. V obci Vysoký Újezd naleznete mateřské školy, základní školu, několik zájmových organizací a spolků. V těsné blízkosti obce se nachází golfové hřiště Albatross Golf Resort.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
24. 2. 2024
Adresa
Na Ovčáckém, Vysoký Újezd
ID
0320-NP00071
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
271 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1112 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Zdeňka Güttlová, Ph.D.

Ing. Zdeňka Güttlová, Ph.D.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti