Prodej pozemku pro bydlení, Statenice, K Cihelně, 2896 m2

K Cihelně, Statenice

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Statenicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme atraktivní stavební pozemek o celkové výměře 2 896 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Statenice-Černý Vůl, okr. Praha-západ.
Pozemek je situován na jižním svahu nad zástavbou rodinných domů a skládá se z pozemku parc.č. 197/2, o výměře 2 618 m2, pozemku parc.č. 195 o výměře 270 m2, a pozemku parc.č. 193/28, o výměře 8 m2.
V přilehlé komunikaci se nachází inženýrské sítě (elektro, plyn, obecní vodovod,), kanalizaci nutno řešit domácí ČOV. Napojení na obecní kanalizaci bude možné po navýšení stávající kapacity obecní čističky odpadních vod.

Územní plánem je pozemek zařazen do "BV", bydlení v rodinných domech. Parametry pozemku umožňují dělení pozemku na více samostatných parcel. Příjezd na pozemek možno vybudovat z ulice K Cihelně, variantně je předjednán příjezd po soukromé, nově budované cestě formou věcného břemene.

Statenice jsou malebná obec těsně za okrajem Prahy 6. V okolí pozemku najdete spoustu přírody, cyklostezek a možností vycházek. Spojení s Prahou zajišťují v dostatečném intervalu 2 busy (cca 13 minut na metro Bořislavka). Zároveň je k dispozici přímý spoj na letiště v Ruzyni.

Přijďte se podívat na možné budoucí místo vašeho nového domova.

Parametry pozemku

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
K Cihelně, Statenice
ID
0202-NP02693
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2896 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Vesecký, MBA

Jiří Vesecký, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Statenicích?

Podobné nemovitosti