Prodej bytu 2+kk, Nymburk, Bobnická, 55 m2

Bobnická, Nymburk

4 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 114 Kč /za měsíc

(vč. DPH, vč. sklepní kóje)

Prověřené firmy v Nymburku

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi byt o dispozici 2+kk o podlahové ploše 55 m2 se dvěma balkony o výměře 8 m2 a 6 m2, umístěný ve 4.NP nově budovaného bytového domu v Nymburce. Sklepní kóje o velikosti cca 2 m2 je již zahrnutá v ceně bytu. Cena parkovacího stání v garáži je 250.000 Kč vč. DPH, venkovní stání 110.000 Kč vč. DPH.

Výstavba bytového domu začne na jaře roku 2024, plánovaná kolaudace na podzim roku 2025, nastěhování konec roku 2025. Nyní je možné byt ústně zarezervovat bez nutnosti skládat rezervační zálohu. Rezervační smlouvy budeme uzavírat během února/března 2024.

Rezidence Nad Mrlinou nabízí jedinečné a provozně úsporné bydlení ve městě Nymburk. Bytový dům s 52 bytovými jednotkami stojí na rovném pozemku s vlastní zahradou, v blízkosti říčky Mrliny v klidné, rezidenční části města, vzdálené necelých 10 minut chůze od vlakového nádraží nebo od přístavu a promenády podél Labe. V těsné blízkosti rezidence se nachází hypermarket Albert, a pár minut chůze další obchody a restaurace. Sportovní nadšenci ocení sportovní centrum Tyršák vzdálené 1,5 km od domu. Město Nymburk nabízí výbornou dostupnost do hlavního města - vlakem na hlavní nádraží za 45 minut, autem po dálnici D11 za cca 30 min na Černý most.

Unikátní je nejen poloha, ale taktéž technologické pojetí tohoto úsporného bytového domu. Kvalitní zateplovací systém v kombinaci s vytápěním pomocí tepelných čerpadel a s fotovoltaickými panely na střeše domu dokáže budoucím majitelům ušetřit značnou část výdajů za energie.

Bydlení v Rezidenci Nad Mrlinou je navrženo pro ty, kdo mají rádi aktivní styl života. Může oslovit mladé páry, které hledají svůj první společný domov, rodiny, kterým záleží na tom, aby jejich děti vyrůstaly v klidném prostředí malého města, které disponuje veškerou občanskou vybaveností, ale i seniory, kteří hledají klidný městský bezbariérový byt.

Více informací o projektu najdete na našem webu rezidencenadmrlinou.cz

Parametry bytu

Cena
4 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. DPH, vč. sklepní kóje
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Bobnická, Nymburk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
71 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MPP ALFA, a.s.

Italská 2561/47, Praha 2

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Báša

Petr Báša

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Nymburku?

Podobné nemovitosti