Prodej bytu 2+kk, Milovice, Armádní, 38 m2

Armádní, Milovice

2 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 582 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Milovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk v žádané lokalitě Milovice Mladá. Tento byt se nachází v 1. nadzemním podlaží velmi dobře udržovaného bytového domu. Byt je ve vynikajícím stavu, jeho celková užitná plocha je 36 m2, k bytu náleží též sklepní kóje o velikosti 1,6 m2. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, předsíně, a koupelny s toaletou. K bytu náleží i možnost pohodlného parkování přímo u domu.

Byt je ideální pro mladou rodinu nebo pár, který ocení klidnou lokalitu s výbornou občanskou vybaveností. Zajímavou výhodou je vyhrazený přístup vlastníků bytů na poměrně prostorné oplocené dětské hřiště v bezprostřední blízkosti domu, které může být bezpečným a příjemným místem pro hry vašich dětí.

Občanská vybavenost v této lokalitě je na vysoké úrovni. V okolí naleznete supermarket, restaurace, pekárnu, školu, školku, obchody, lékaře, poštu a další služby. Dopravní dostupnost je rovněž vynikající, včetně pravidelných autobusových spojů, které zajistí snadný přístup do okolních měst a obcí. V obci je rovněž vlakové nádraží. Autem do Prahy – Černý Most dojedete za cca 25 minut.

Milovice jsou známé svou bohatou historií a nabízejí řadu zajímavostí a možností kulturního vyžití. V okolí se nachází několik památek, muzeí a galerií. Pro milovníky přírody je zde mnoho zeleně a parků, které jsou ideální pro procházky, jogging nebo pikniky. Nedaleko se rozkládá přírodní rezervace Mladá, kde můžete pozorovat místní flóru a faunu. Navštívit zde můžete i známý a oblíbený park Mirákulum.

Pracovní příležitosti jsou v Milovicích a okolí dostupné díky různorodému průmyslu a službám. Pro ty, kdo pracují v hlavním městě, jsou Milovice atraktivní díky své relativně krátké vzdálenosti od Prahy, která je dostupná autem či veřejnou dopravou.

Pokud hledáte bydlení v klidné a přátelské lokalitě s výbornou dostupností a bohatými možnostmi pro volnočasové aktivity, tento byt je pro vás tou správnou volbou.

Koupi bytu lze financovat pomocí hypotečního úvěru, jež Vám taktéž pomůžeme výhodně zařídit.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky prosím kontaktujte makléře nabídky. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že si bydlení v Milovicích zamilujete.

Parametry bytu

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Armádní, Milovice
ID
0325-NP00044
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
36 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.

Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Milovicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti