Prodej rodinného domu, Chroustovice, Nábřeží, 203 m2

Nábřeží, Chroustovice

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Chroustovicích

Informace k domu

Hledáte vlastní bydlení nebo rekreaci v rodinném domě se zahradou v romantickém prostředí připravené k nastěhování se skvělou dopravní dostupností? Hodí se vám, že při koupi zůstane domácnost po dohodě vybavena. Hledáte dům pro dvě generace v dobrém stavu pro bydlení a ostatní části domu si chcete zútulnit dle vlastního plánu co do času či rozsahu prací? Pokud odpověď zní ano, je tato nabídka pro vás tou správnou příležitostí ke koupi.
Nabízený prostorný patrový rodinný dům je rozdělen v přízemní na v obytnou část po rekonstrukci charakterem 2kk a je připraven k nastěhování. Při nedávné rekonstrukci byla realizována nová koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyňským koutem a odděleným prostorem pro spaní na dvoulůžku, obývacím pokojem s krbovými kamny. V přízemí je v samostatné místnosti zachována původní koupelna s WC. Přízemí je jako celek charakterem 3kk, nyní využíváno v 2kk. Ze zádveří je vstup do jednoho ze dvou sklepů a na schodiště vedoucí do prvního patra. V první patře jsou místnosti rozděleny ideálně pro rodinu s dětmi nebo i případně na pronájem na obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde díky prostoru se může rodina scházet u TV a jídelního stolu, samostatný oddělený pokoj, průchozí ložnici a samostatný pokojík se vstupem na terasu, koupelnu a WC. Rozdělení vchodu do patra ze zádveří nabízí příjemné a oddělené soužití dvou generací pod jednou střechou nebo také možnost investičního záměru s budoucím pronájmem pro jednotlivé osoby. První patro je charakterem 4 kk. Dům je v dobrém stavu a umožňuje nastěhování kupujícího do přizemní části. Střecha domu je zachovalá a nevykazuje závady. Topení je krbovými kamny, v minulosti byl dům vytápěný plynovým kotlem, který je nyní zrušený. Připojení na plyn je u domu zachováno. Zdrojem vody je veřejný vodovod případně vlastní kopaná studna, odpadní vody jsou svedené do veřejné kanalizace. V zadní části domu, s přístupem ze dvora, jsou místnosti určené jako sklad nebo dílna. Ze dvora je přístupná garáž s vraty a příjezdem z ulice, s dílnou, bývalou prádelnou, skleníkem a vstup do druhého sklepu. Na zahradě se nabízí vytvořit pergolu pro letní posezení a okrasnou část zahrady. Pro pěstování vlastní zeleniny je zahrada před domem, která k domu náleží a je součástí prodeje.
V obci Chroustovice je dostupná základní občanská vybavenost, dopravní spojení v obci je velmi dobré, zajištěno autobusovou dopravou, dále je jistě velkým dopravním benefitem blízkost sjezdu dálnice D35.
Pro podrobnější, detailnější informace a prohlídku kontaktujte realitního makléře, který vás rád osobně nabízeným domem ke koupi provede a představí.

Parametry domu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Nábřeží, Chroustovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
203 m2
Plocha nemovitosti
539 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Jiří Micka

Havlíčkova 69, Holice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jiří Micka

Jiří Micka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chroustovicích?

Podobné nemovitosti