Prodej vícegeneračního domu, Planá, Máchova, 370 m2

Máchova, Planá

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Představujeme vám prodej dvougenerační prvorepublikové vily v Plané u Mariánských Lázní umístěné v klidné Máchově ulici. Zděný a dobře udržovaný dům je obklopen zahradou, jejíž výměra dnes není u rodinného domu úplně běžná - před domem je předzahrádka, za domem zatravněná zahrada převážně osázená květinami, keři a ovocnými stromy. Na východním okraji zahrady je zděný zahradní domek s krbem. V severní části pozemku je příslušenství k domu - zděná dílna a kolna využívaná jako garáž. Celková plocha pozemků je 1871 m2, z toho zastavěná plocha je cca 190 m2.
Zděný rodinný dům má přibližně čtvercový půdorys s verandou a je celý podsklepený. V přízemí se nachází kuchyně (16,60 m2), dva pokoje (23,60 a 20 m2), koupelna (7,50 m2), chodba, toaleta, veranda. (Výměry jsou orientační.) Dispozice 1.patra je téměř identická. Kuchyně jsou prostorné, takže se nabízí úprava dispozice obou bytů na 3+kk, což by lépe vyhovovalo rodinám s dětmi. Byty jsou samostatně uzamykatelné, aniž by byl omezen přístup na půdu nebo do sklepa. V každém bytě je el. bojler na ohřev teplé vody, vytápění je ústřední plynové, kotel je umístěný ve sklepě. Půda a sklep nabízí dostatek úložného prostoru. Dům je napojen na všechny sítě (plyn, elektřina, obecní voda i kanalizace), na zahradě je ještě vrt, ze kterého je čerpána voda na zalévání zahrady.
Město Planá nabízí svým obyvatelům dostatek obchodů a služeb, dobré dopravní spojení vlakem na trase Plzeň - Cheb, autobusem kromě toho i do okolních obcí. V blízkosti je dostatek pracovních příležitostí. Cesta k dálnici D5 trvá asi 12 minut, hranice s Německem jsou vzdálené 16 km.
Vila umožňuje pohodlné bydlení i dvěma rodinám při zachování dostatku soukromí. Velkou zahradu rámují vzrostlé stromy, které spolu s keři vytvářejí příjemná zákoutí pro nerušený odpočinek. Prohlídku doporučujeme všem, kdo tyto benefity dokáží ocenit. S financováním pomůžeme.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Máchova, Planá
ID
13
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
370 m2
Plocha nemovitosti
1871 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Hana  Kubincová

Hana Kubincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Plané (okr. Tachov)?

Podobné nemovitosti