Prodej rodinného domu, Beroun, Větrná, 198 m2

Větrná, Beroun - Beroun-Závodí

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej opravdu prostorného rodinného domu v prestižní klidné lokalitě s úchvatným panoramatickým výhledem do okolní přírody.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji samostatně stojící dům s rozsáhlým pozemkem a skutečně bohatým příslušenstvím.

Tento cihlový dům byl postaven v roce 2006 a díky nedávné rozsáhlé rekonstrukci je ve výborném stavu a odpovídá všem požadavkům moderního komfortního bydlení.

V domě je kladen důraz na čistý design a efektní dřevěné prvky. V prvním podlaží se nachází kuchyně, samostatný pokoj a prostorný obývací pokoj, ze kterého je veden přímý vstup na zastřešenou terasu. Dále je zde k dispozici šatna, technická místnost, spíž a koupelna. V mezipodlaží se nachází galerie, kterou je možné využít například jako pracovnu či místo pro Váš odpočinek.

Ve druhém podlaží domu se rozkládají čtyři samostatné pokoje, další šatna a koupelna. K hlavní ložnici přiléhá prostorná terasa.

V nemovitosti je zavedena elektřina, vodovod i plyn. Odvod odpadu je aktuálně řešen formou jímky. Napojení na veřejnou kanalizaci je však již téměř dokončeno. Vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo instalované v roce 2021. Sekundárním zdrojem tepla je krbová vložka umístěná v obývacím pokoji. Díky dostupným technologiím a celkovému řešení domu pak jistě oceníte jeho nízké provozní náklady.

V celém prvním podlaží je instalováno podlahové topení, v prvním patře jsou umístěny radiátory, s výjimkou podlahového topení v koupelně. Díky francouzským oknům je celý prostor velmi světlý a plný slunce. Stahovací rolety pak zajišťují tepelný a světelný komfort.

V domě je instalován zabezpečovací systém, na zahradě pak systém zavlažovací. Zajímavým a praktickým prvkem je také vybudovaný centrální vysavač. Zahrada je kompletně oplocena a je plná zeleně a okrasných dřevin. Je zde k dispozici retenční nádrž a zahradní domek s přístřeškem pro zaparkování. Dvě parkovací stání poskytuje zděná garáž a další parkovací stání jsou možná na pozemku.

Centrum města a veškerá občanská vybavenost je k dispozici na dosah nemovitosti. Především se jedná o mateřskou a základní školu, prodejnu potravin, bohaté spektrum maloobchodních prodejen a polikliniku s lékárnou.

V historickém centru města můžete navštívit řadu restaurací a kaváren. Město Beroun a jeho okolí poskytují nespočet možností pro trávení volného času.

Nedaleko se nachází vlakové nádraží i autobusová zastávka. Do hlavního města se pohodlně dostanete za 15 minut jízdy autem.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Výborný stav a moderní interiér
2) Nízké provozní náklady
3) Prestižní lokalita

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Větrná, Beroun - Beroun-Závodí
ID
BVE01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
983 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Berouně?

Podobné nemovitosti