Prodej rodinného domu, Krňany, 79 m2

Krňany

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Krňanech

Úklidové služby

Informace k domu

Realitní kancelář Specialista na Posázaví nabízí zděnou patrovou chatu, situovanou na rozlehlém a slunném vlastním kvalitně oploceném pozemku v jedinečném a klidném přírodním prostředí vzrostlé zeleně, s krásným dalekým výhledem do lesnaté krajiny.

Chata je velmi pevná, prostorná a naprosto suchá, umístěná při okraji chatové osady v horní části mírně svažitého pozemku u příjezdové komunikace. Po revitalizaci je nejspíše předurčena k trvalému bydlení. Předpokládá se zejména jednoduchá přístavba koupelny včetně vodoinstalace, úprava terénu u příjezdu pro pohodlné parkování na vlastním pozemku, nutná je výměna oken.

Jižně za chatou k ní přiléhá velmi prostorná zahrada, která se přímo nabízí k obnovení původních záhonových teras a bazénku. Vzrostlé a promyšleně umístěné jehličnany pohledově oddělují vedlejší pozemek a je nepochybné, že dům se nemůže obejít bez prosklené odpočinkové a vyhlídkové jižní terasy.

Nemovitost je dosažitelná autem po zpevněné komunikaci, nachází se v jedné z nejhezčích lokalit dolního Posázaví, ve vyhledávané lesnaté oblasti, s rychlým dosahem Prahy i Slapského jezera. Koupi je možno realizovat i prostřednictvím využití hypotečního úvěru, který Vám můžeme zajistit.

Vybavení: el. 230/400 V, vlastní vrtaná studna 45 m hluboká, vlastní původní kopaná studna 7 m hluboká, WC s odpadní jímkou cca 4 m3, dvouprůduchový komín, novější střešní krytina Bonnský šindel, zahradní betonový bazének 3,7 m2 hluboký 1,5 m, k dispozici je žulové kamenivo pro úpravu vjezdové části parcely

Místnosti:
přízemí – obývací pokoj 16,0 m, pokoj 10,0 m2, kuchyň 9,0 m2, chodba 4,3 m2, WC 1,8 m2, spíž 0,5 m2
patro – pokoj 9,5 m2, pokoj 8,7 m2, pracovna s oknem 4,3 m2, 3x šatna celkem 10,6 m2, chodba 4,0 m2
suterén – sklep 16,2 m2, uhelna 4,0 m2

Parametry domu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Krňany
ID
919
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
896 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Lucie Kočí

Lucie Kočí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krňanech?

Podobné nemovitosti