Prodej rodinného domu, Rabyně, 100 m2

Rabyně

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Rabyni

Úklidové služby

Informace k domu

Realitní kancelář Specialista na Posázaví nabízí jedinečnou a idylickou rekreační chalupu, situovanou na slunném vyvýšeném místě na okraji obce v prostředí zeleně, s výhledem do lesnaté slapské krajiny.

Nemovitost je ve velmi dobrém stavebním stavu, čistá, světlá, suchá a průběžně modernizovaná. Je postavena na upraveném, snadno udržovatelném rovinatém pozemku.

Majestátně působící dům je současně velmi přívětivý, což je dáno i citlivým ponecháním některých původních stavebních prvků. Je vhodný zejména pro zájemce, který mimo jeho rekreační charakter ocení i disponibilní prostory pro další zájmovou činnost – je zde k dispozici vybavená kutilská dílna i další prostorná dílna – sklad pro rekreační vybavení nebo palivo. Velmi prostorné podkroví chalupy, konstrukce krovů, pohodlné schodiště a umístění inženýrských sítí zase umožňuje i nekomplikované provedení velkorysé obytné vestavby nebo ateliéru včetně dalšího sociálního zařízení.

Dostatečně prostorná celodenně prosluněná zahrada, sousedící se zelení vedlejších zahrad, přímo nabízí možnost zakomponování bazénu, prostorová orientace stavby a jednoduchá sedlová střecha zase poskytuje i možnost významného využití fotovoltaiky.

Nemovitost je pohodlně dosažitelná autem po obecních komunikacích, ale je možno využít i autobusového spojení z Prahy Smíchova.

Obec Rabyně - Blaženice se nachází v krásném romantickém prostředí ve vyhledávané lesnaté slapské oblasti blízko jezera, s velmi příjemným koupáním na plážích Měřína a Rabyně. V zimním období majitel nemovitosti využíval i možnosti návštěv dobře dosažitelných lyžařských areálů v Monínci a v Chotouni u Jílového.
Koupi je možno realizovat i prostřednictvím využití hypotečního úvěru, který Vám můžeme zajistit.

Vybavení: el. 230/400 V, obecní vodovod, obecní kanalizace, ústřední topení s deskovými radiátory – kotel na pevná paliva, el. instalace pro přímotopy, koupelna s vanou, WC, inspirativní prostorný kamenný zahradní altán 10 m2, vlastní kopaná studna 8 m hluboká s dostatkem užitkové vody a vodárnou, nádrž na dešťovou vodu 6 m3, původní pec a kamna.

Místnosti:
přízemí – předsíň 4,0 m2, technické zázemí s kotlem 13,0 m2, koupelna s vanou a WC 6,5 m2, chodba 3,0 m2, sklep na ovoce a víno 7,0 m2, kutilská dílna 9,0 m2, sklad 11,0 m2,

patro – světnice 21,0 m2, ložnice 15,0 m2, chodba 12,0 m2,

podkroví ­ - celoplošně využitelná půda 80,0 m2

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Rabyně
ID
108
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
426 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lucie Kočí

Lucie Kočí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rabyni?

Podobné nemovitosti