Prodej pozemku pro bydlení, Kralupy nad Vltavou, 219 m2

Kralupy nad Vltavou

Rezervováno
750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 574 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prověřené firmy v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek určený pro rekreační objekt o maximální zastavěné ploše 30 m2, který může být i třípodlažní.
Celková výměra pozemku je 219 m2 a nachází se v oblíbené nezáplavové lokalitě v katastrálním území Lobeč, obec Kralupy nad Vltavou.
Orientace pozemku je na osluněnou stranu na jihozápad.
K pozemku přísluší podíl o velikosti 1/190 na pozemku s vodojemem a podíl o velikosti 1/115 na příjezdové cestě, ze které je vstup brankou. Hranice pozemku majitel geometricky vytýčil a takto jsou i zaneseny na katastru.
Na pozemku je přípojka elektro s jističem 16 A, s podružným elektroměrem.
Vodu lze čerpat buď ze společného zásobníku sezónně (na zimu se vypíná) nebo celoročně z kopané studny společné pro 4 parcely. Odkanalizování se předpokládá do jímky.
Na zahradě roste vzrostlý smrk, keře a túje.
Poplatky: příspěvek Českému zahrádkářskému svazu (ČZS) na údržbu spol. prostor 100 Kč/rok, známka ČZS 200 Kč, elektroměr + paušál 250 Kč/rok, voda 200 Kč/rok, vodárna el. + opravy 400 Kč/rok, daň z nemovitosti 400 Kč/rok. Ročně je třeba odpracovat 10 hodin brigád nebo uhradit příspěvek ČZS 4000 Kč/rok.
V centru Kralup n/V jste pěšky za 15 minut, autem za 2 minuty.
V Kralupech nad Vltavou je veškerá občanská vybavenost s výborným dopravním spojením. Možné turistické cíle a aktivity v okolí: zámek Nelahozeves, zámek Veltrusy, cyklostezky a turistické trasy.
V případě zájmu o více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Kralupy nad Vltavou
ID
000927
Plocha nemovitosti
219 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BURDAREALITY

Na Výsluní 1308, Neratovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing.arch.Petr Burda

Ing.arch.Petr Burda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti