Prodej rodinného domu, Ostrava, Vrchní, 356 m2

Vrchní, Ostrava

5 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 593 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Ostravě

Informace k domu

K příjemnému bydlení v dobré lokalitě si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi dvě bytové jednotky v rodinném domě se zahradou ve Slezské Ostravě.
Dvoupodlažní cihlový dům je podsklepený, má sedlovou střechu a plastová okna.
V každém nadzemním podlaží se nachází zrenovovaná bytová jednotka o dispozici 3+1. Rekonstrukce bytů proběhla v roce 2015. Podlahy jsou pokryté dlažbou a plovoucí podlahou. Kuchyně jsou vybaveny moderní kuchyňskou linkou s troubou a plynovým sporákem. Prostorné koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem a WC. V prvním nadzemním podlaží se nachází široká dřevěná terasa, ze které je umožněn přístup na rozlehlou udržovanou zahradu se vzrostlými ovocnými stromy. V zahradě jsou dvě pergoly. Dvě garáže nabízí vynikající parkovací možnosti. K objektu náleží zděná kůlna.
Velkou výhodou je možnost obývat dům ihned. Dům je skvělou volbou pro vícegenerační bydlení.
Nemovitost je napojena na elektrorozvod, plynovod, kanalizaci i veřejný vodovod. K objektu náleží dvorek se zděnou kůlnou.
V blízkém okolí najdeme školu, školku, obchod s potravinami, restauraci a vynikající spojení MHD, kulturní i sportovní vyžití, dále veškerou občanskou vybavenost.
Na prohlídku a Váš zájem se bude těšit makléřka paní Jolana Dostálová.

Parametry domu

Cena
5 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Vrchní, Ostrava
ID
N09112-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
356 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1020 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jolana Dostálová

Jolana Dostálová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti