Prodej rodinného domu, Vřesina, Dařanecká, 99 m2

Dařanecká, Vřesina

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(na dotaz)

Prověřené firmy v Vřesině

Informace k domu

Máte před sebou unikátní šanci stát se majitelem mimořádného domu v malebné obci Vřesina, která nabízí ideální kombinaci odpočinku v přírodě a snadné dostupnosti městských služeb.

Dům o dispozici 4+kk + technická místnost nabízí prostorné a pohodlné bydlení. Tento dům je navržen s nejvyšším důrazem na zdraví a pohodu jeho obyvatel. Kromě toho je součástí nabídky i krásně upravená oplocená zahrada, která slouží jako ideální místo pro odpočinek a zábavu. Nejenže je dům vybaven moderní Koupelnou a samostatným záchodem, ale má také krbová kamna pro vytvoření útulné atmosféry. Kuchyňská linka a vestavěný nábytek jsou samozřejmostí.Tento dům je postavený v nízkoenergetickém provedení, což znamená nejen úsporu nákladů na energie, ale i ohleduplnost k životnímu prostředí. Vytápění je zajištěno moderním tepelným čerpadlem.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
na dotaz
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Dařanecká, Vřesina
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
99 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
860 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CleverBean

Masarykova 1363, Rudná

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Pašek

Lukáš Pašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vřesině (okr. Opava)?

Podobné nemovitosti