Prodej rodinného domu, Chrast - Skála, 58 m2

Chrast, Skála

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(informace o ceně u RK)

Prověřené firmy v Chrasti

Informace k domu

Hledáte menší rodinný domeček v klidné lokalitě nebo chatu pro celoroční využití?
V okouzlující vesničce Skála nabízím nemovitost o výměře 58 m². Dům nabízí kompletně zrekonstruované přízemí a již předpřipravenou půdní vestavbu dvou pokojů. K domu náleží předzahrádka o výměře 16 m².
Vytápění zajišťují krbová kamna, která zároveň v domečku navozují příjemnou a romantickou atmosféru. Samozřejmostí je zavedená voda, elektrika a odpady řešené jímkou.
Dominantou bydlení je přírodní památka Podskala nacházející se přímo proti domu a umožňující budoucímu majiteli nejen krásný výhled, ale i příjemné procházky s pejskem či rodinou.
Vesnička Skála leží 10 minut od Chrasti a 10 minut od Skutče. Obě města mohou zajistit kompletní občanskou vybavenost (školy, školky, zdravotní střediska, obchody, lékárny, …).
Jestli už se zde vidíte, domluvme si prohlídku, na které se jen utvrdíte o jedinečné kupní příležitosti. Díky perfektní znalosti finančního trhu, je náš hypoteční specialista připraven zajistit nejlepší financování na míru právě pro Vás.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
informace o ceně u RK
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Chrast, Skála
ID
1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
58 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
74 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Adriana Kohoutková

Ing. Adriana Kohoutková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrasti (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti