Prodej bytu 2+1, Nymburk, Boleslavská třída, 42 m2

Boleslavská třída, Nymburk

2 960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 106 Kč /za měsíc

(cena je uvedena včetně provize RK a včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Nymburku

Úklidové služby

Informace k bytu

Útulný a příjemně řešený byt se sklepní kójí a dvěma parkovacími stáními umístěný v udržovaném činžovním domě jen ca. 10 min. chůze od vlakového nádraží.

Plochu východně orientovaného bytu ve 2. NP tvoří: vstupní chodba s místem pro vestavěné skříně, obývací pokoj se zajímavou dispozicí, ložnice, kuchyňský kout, koupelna s vanou a místem pro pračku a samostatná toaleta. Celá jednotka je v duchu původního činžovního bytu s vysokými stropy, velkými okny, silnými zdmi atd. Jednotka prošla částečnou modernizací, jsou k dispozici nové nášlapné plochy (plovoucí podlaha a dlažba), nové elektro rozvody, nová plastová okna s trojskly, nové dveře aj. Nový majitel bytu bude mít dále k dispozici sklepní kóji a dvě parkovací stání ve vnitrobloku (jedná se o pronájem).

Byt se nachází v příjemné rezidenční lokalitě města Nymburk s výbornou dostupností veškeré městské infrastruktury, které toto krásné město ve Středočeském kraji nabízí. V dochozí vzdálenosti jsou školy, školky, lékaři, nádraží, městská doprava, obchody i sportoviště.

Celková plocha jednotky je 41,57 m2.
Byt byl kolaudovaný jako 1+1, nyní má byt po modernizaci dispozici 2+1.

Parametry bytu

Cena
2 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena včetně provize RK a včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Boleslavská třída, Nymburk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Nymburku?

Podobné nemovitosti