Prodej rodinného domu, Ořech, Karlštejnská, 160 m2

Karlštejnská, Ořech

14 498 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 093 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ořechu

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící, zděný dvoupodlažní rodinný dům v obci Ořech, v žádané lokalitě bezprostředně sousedící s jihozápadním okrajem hlavního města Prahy.
Dům byl vystavěn v 60. letech 20. stol. a byl až do současnosti obýván původními majiteli. Celkový stav odpovídá jeho stáří, dům je komplexně vyklizený a je vhodný k celkové rekonstrukci.
Stávající dispozice v obou podlažích domu odpovídá dvěma samostatným bytovým jednotkám 3+1 s příslušenstvím. První podlaží domu tvořeno předsíní (zádveřím), samostatným WC, komorou (spíží), koupelnou s vanou, technickou místností s el. bojlerem na výrobu TUV, samostatnou kuchyní, v níž je umístěn plynový kotel Buderus s centrálním rozvodem tepla do otopné radiátorové soustavy rozvedené v celém domě a dále dvěma ložnicemi a jedním obývacím pokojem.
Druhé nadzemní podlaží domu, které je přístupné interiérovým betonovým schodištěm se železným zábradlím, je tvořeno předsíní s vestavnou skříní, samostatným WC, kuchyní, navazující koupelnou s vanou a dále dvěma ložnicemi a jedním obývacím pokojem.
Na plochu druhého nadzemního podlaží navazuje menší terasa, jejíž podlaha je tvořena částí stropu 1. NP domu.
Nad 2. NP se nalézá rozsáhlý půdní prostor s betonovou podlahou, přičemž vstup do půdního prostoru je umožněn úzkým interiérovým betonovým schodištěm. Podsklepení domu je provedeno přibližně v třetině půdorysného průmětu domu a je tvořeno dvěma menšími sklepními prostory s přímým vstupem z prostoru domu.
Podlahové plochy domu jsou kryty betonem, dlažbou, parketami, koberci a linoleem, vždy dle druhu svého určení, okna v domě jsou rovněž původní, dřevěná špaletová. Některé z obytných místností v prvním podlaží disponují zajímavými klenutými stropy. V domě jsou provedeny celkem tři kouřovody, z nichž jeden je pro účel provozování plynového kotle opatřen vložkou.
Na menším dvoře se nacházejí 2 obslužné přístavby (malý výměnek a dřevěné kolny vhodné buď ke kompletní rekonstrukci anebo i k demolici) a také zděná garáž s přímým vjezdem z přiléhající páteřní obslužné komunikace. Dále se zde nalézá původní kanalizační jímka a studna osazená skružemi.
Dům je napojen na veškeré inž. sítě (elektro, voda, plyn, kanalizace).
Lokalita obce Ořech značí bydlení na dobré adrese s nádechem venkova a velmi snadnou dostupností jak Prahy pro spokojený městský život, tak i rozsáhlých přírodních oblastí nalézajících se na jih od obce Ořech. Přímo v Ořechu se nachází mateřská i základní škola (v těsném sousedství naproti domu), prodejna potravin, restaurace, obecní úřad. Obec disponuje skvělým dopravním spojením s centrem v rámci MHD (autobus – zastávka 90 m od domu, dojezd na metro B Luka - 15 min) nebo autem s rychlým nájezdem na pražský okruh (3 min.), či na letiště v Ruzyni (dojezd 12 min.)

Parametry domu

Cena
14 498 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Karlštejnská, Ořech
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
310 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VJGROUP

Ellnerové 3104/4, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ořechu?

Podobné nemovitosti