Prodej ubytování, Nové Město na Moravě, 1718 m2

Nové Město na Moravě

45 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 214 457 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Novém Městu na Moravě

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji objekt s celkovou užitnou plochou 1718 m2, který byl vytvořen jako školící a rekreační zařízení společnosti. Součástí prodeje je i pozemek s celkovou plochou 7.998 m2.

Objekt se nachází v klidné obci Jiříkovice obklopen okolní přírodou. Jiříkovice svou poměrně vysokou polohou nabízejí širokou škálu zimních i letních aktivit. Známá Vysočina Aréna je vzádlena pouze 1km od prodávaného střediska, stejně tak sjezdovka SKI Harusák. Nové Město na Moravě je od obce vzdáleno 5km a Žďár nad Sázavou 9km.

Školící středisko je postaveno z tvárnic Heluz 44cm, zatepleno polystyrenem tloušťky 10cm, sedlová střecha je kryta PVC krytinou s klempířskými prvky z titan-zinku. Vnitřní omítky štukové, stropy z betonových panelů obložené SDK. Vytápění je zde řešeno tepelným čerpadlem, ohřev vody elektrickým kotlem.

Objekt je napojen na vodovod, elektřinu a má vlastní čističku odpadních vod. Objekt byl dokončen v roce 2019. V kompletně zařízeném interiéru jsou použity nadstandardní materiály a systémy umožňující bezproblémový chod provozu. V minulosti nebylo nikdy využito a provozováno, vše se nachází v novém stavu. Nalezneme zde prostory pro provoz restaurace, fitness a spa, bowlingové dráhy, bytové a ubytovací jednotky aj.

Výměry objektu:
• Celková užitná plocha 1.NP: 886,1 m2
• Celková užitná plocha 2.NP: 832,2 m2
• Celkem celková užitná plocha: 1718,3 m2

Níže naleznete výměry nejdůležitějších částí objektu:
• Hala s bowlingem: 279 m2
• Salonek: 92,85 m2
• Konferenční sál: 199,1 m2
• Restaurace s barem: 94,7 m2
• Wellness: 57,6 m2
• Apartmán č.1.: 195,6 m2
• Apartmán č.2.: 153,4 m2
• Apartmán č.3.: 55,4 m2
• 6x pokoj s koupelnou a wc: 162,67 m2

A monoho dalšího…

Tato budova může být okamžitě provozována za účelem, ke kterému byla vybudována
nebo ji lze přebudovat pro provoz apartmánového domu s ubytovacíma
jednotkama, domov pro seniory, alzheimer centrum atp. Vzhledem k umístění objektu v krásném prostředí Vysočiny lze s objektem dále pracovat a vytěžit z něj maximum. Naskýtá se zde potenciál pro úpravu stávajících dispozic na apartmánové a ubytovací jednotky. Toto ale zdaleka nejsou všechny možnosti jak objekt využívat.

Další potenciál skýtá část pozemku o rozloze 4.500 m2 nacházející se nad školícím
střediskem. Momentálně na něm stojí hala, která by po její demolici nabídla místo pro výstavbu chat nebo dvojdomů, čímž by rozšířila kapacitu ubytování.

Parametry nemovitosti

Cena
45 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Nové Město na Moravě
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
1718 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jan Laštůvka

Bc. Jan Laštůvka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Novém Městu na Moravě?

Podobné nemovitosti