Prodej ubytování, Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí, 1100 m2

Vratislavovo náměstí, Nové Město na Moravě

38 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 181 097 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Novém Městu na Moravě

Informace k nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej Panského domu v Novém Městě na Moravě. Jedná se o jednu z nejstarších budov na Vratislavově náměstí, která již od poloviny 17. století sloužila jako hostinec.

Budova je pečlivě zrekonstruovaná a je ve výborném stavu. V 1. nadzemním podlaží se nachází komerční prostor aktuálně využívaný jako prodejna oblečení. Bar je propojený s vinárnou, která se nachází v suterénu. Celková kapacita baru a vinárny je 100 míst k sezení. V přízemí se dále nachází skladovací prostory, zázemí, kotelna a sociální zařízení. Ve 2. a 3. nadzemním podlaží jsou prostory hotelu. Hotel má aktuálně 4 apartmány a 6 standartních pokojů, snídaňovou jídelnu, společenské prostory a prostory pro zázemní hotelu. Celková kapacita lůžek je 30.

Podlahová plocha budovy je cca 1100 m2, a leží na pozemku o celkové výměře 1066 m2. Pozemek nabízí možnost rozšíření budovy přístavbou a tím navýšit kapacitu lůžek, nebo dalšího jiného prostoru.

V zimním měsících se Nově Město na Moravě stává nejen pro Českou republiku hlavním místem pro běžecké lyžování a biatlon. V letních měsících naopak pro horská kola. Nejen světové poháry v biatlonu v cyklistice lákají k návštěvě této lokality. Krásná příroda Hornosvratecké vrchoviny nebo Zelená hora, která je národní kulturní památkou zapsanou v seznamu světového dědictví UNESCO, a spousta dalších kulturních či sportovních příležitostí si přímo říkají o návštěvu.

Hotel má zavedenou klientelu a ziskový provoz. Na internetu je skvěle hodnocen a je oceněn 3 hvězdami, k získání 4 hvězdy stačí hotelu vybavit spodní restauraci kuchyní. V případě zájmu nebo pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Energetická třída náročnosti G mimořádně nehospodárná, energetický průkaz zatím nebyl předložen, po vyhotovení bude tento údaj aktualizován.

Parametry nemovitosti

Cena
38 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 2. 2024
Adresa
Vratislavovo náměstí, Nové Město na Moravě
ID
54545
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1100 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1066 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Petr Kuchta

Petr Kuchta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Novém Městu na Moravě?

Podobné nemovitosti