Prodej pozemku pro bydlení, Hamr na Jezeře, 1205 m2

Hamr na Jezeře

1 566 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 465 Kč /za měsíc

(cena za nemovitost včetně provize RK.)

Prověřené firmy v Hamru na Jezeře

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemek parcelní číslo 1022/47 o celkové ploše 1205 m2 v krásné, turisticky oblíbené lokalitě Hamr na Jezeře - v obci Břevniště pod Ralskem, 2,5km východně od oblíbené destinace Hamr na Jezeře.
Pozemek se nachází se nachází v okrese Česká Lípa, v Libereckém kraji a je připraven pro realizaci Vašeho budoucího bydlení. Pozemek se nachází se v zastavitelné zóně B 27 a je určen pro výstavbu rodinného domu (k dispozici i projekt a vizualizace možné výstavby domu).
Sítě: obecní vodovod a elektřina jsou na vyvedeny na hranici pozemku, je k dispozici hydrogeologický posudek pro vrt studny a povolení k čističce pro kanalizaci. Vše je připraveno, jen začít stavět.
Přístup na pozemek je zajištěn z obecní komunikace.

LOKALITA:
Pozemek se nachází v malebné obci Břevniště v blízkosti turisticky oblíbené obce Hamr na Jezeře ve východní části okresu Česká Lípa a nedaleko města Liberec. Nedaleko se nachází zřícenina hradu Děvín a řada přírodních rezervací. Nedaleké město Stráž pod Ralskem se nachází v údolí řeky Ploučnice pod kuželem vrchu Ralsko a vrchu Hamerský Špičák a je rovněž vyhledávanou destinací.
V roce 2008 byl zastupitelstvem obce Hamr na Jezeře pro obec Břevniště schválen historicky první územní plán obce, který Břevništi zaručuje významný a značný rozvoj v oblasti výstavby rodinných domů a infrastruktury a tímto rozšíření počtu jejich obyvatel. Do budoucna by mělo plánovanou výstavbou a zástavbou dojít k propojení obou místních částí Břevnitě - Útěchovice s obcí Hamr na Jezeře.


Parametry pozemku

Cena
1 566 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za nemovitost včetně provize RK.
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Hamr na Jezeře
ID
202331
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1205 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Davídková MBA

Ing. Lucie Davídková MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hamru na Jezeře?

Podobné nemovitosti