Prodej rodinného domu, Bystřice pod Hostýnem, Hostýnská, 90 m2

Hostýnská, Bystřice pod Hostýnem

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Bystřici pod Hostýnem

Informace k domu

Rád bych Vám nabidnul v exkluzivním zastoupení majitelů zajímavý rodinný dům řešený jako 3+1 s dvorkem a malou zahrádkou. Dům se nachází přímo v Bystřici pod Hostýnem která je startovním bodem pro výlety do krásné okolní přírody. Stavba prošla vnitřní rekonstrukcí ukončenou v r. 2019 čítající mimo jiné nové podlahy včetně izolaci, omítky, rozvody elektřiny a vody. V podkroví je započato s přípravou pro další obytné prostory.
Nemovitost se nachází nedaleko parku Zahájené kde je velký výběr sportovního vyžití ( bazén, fotbal, tenis, minigolf, stolní tenis atd.)
Rád Vás tímto domem provedu a poskytnu další informace, popř. rád poradím s možnostmi financování této zajímavé nabídky.

Parametry domu

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Hostýnská, Bystřice pod Hostýnem
ID
65:234310003
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
270 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SDK Reality – Hodonín

tř. Dukelských hrdinů 3653/1, Hodonín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Martin Pohnán

Martin Pohnán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici pod Hostýnem?

Podobné nemovitosti