Prodej bytu 1+kk, Přerov, Čechova, 26 m2

Čechova, Přerov - Přerov I-Město

1 849 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 812 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Přerově

Informace k bytu

Na jedné z nejvýznamnějších přerovských ulic, která spojuje autobusové a vlakové nádraží s centrem města, ve výrazné a architektonicky významné budově bývalého krajského státního zastupitelství, vznikne developerský projekt Rezidence Čechova.
 
O projektu
Pětipodlažní historický objekt, který byl dokončen ve 40.letech minulého století, projde nákladnou rekonstrukcí společných prostor i interiérů a nástavbou dvou nových podlaží. Developerská společnost ST development s.r.o. si dala za cíl zachovat původní koncept budovy, který ale bude zároveň vyhovovat současným požadavkům na moderní bydlení. Jedním z novodobých prvků bude moderní výtah, pohodlí obyvatel vylepší nově vybudovaná parkovací stání za domem.
Zahájení výstavby projektu 11/2022, předpokládaný termín dokončení projektu 2.Q 2024.
 
Byty
V budově vznikne 31 bytů 1+kk, 21 bytů 2+kk, 8 bytů 3+kk a 2 komerční jednotky. K většině jednotek bude přiléhat balkon, lodžie či terasa, k dokoupení budou sklepní kóje. Standard vybavení zahrnuje plastová okna s tepelně-izolačními trojskly, lepené vinylové podlahy, velkoformátovou kalibrovanou dlažbu a obklady, sanitu a keramiku Laufen, vše s možností naprosté individualizace standardu bytových i nebytových jednotek u partnera koupelnového studia Los Kachlos. Vytápění a ohřev TUV bude zajišťovat napojení na centrální teplovod.
 
Lokalita
Táhlá ulice Čechova propojuje centrum města s autobusovým a vlakovým nádražím, je plná obchodů a zeleně, v pěším dosahu je upravený park či obchodní centrum Galerie Přerov, přímo u domu je zastávka MHD. V blízkosti najdete několik oblíbených restaurací, banky, mateřskou školku, poštu i řadu malých obchodů a služeb.
 
Garance pevné ceny
Žádné inflační doložky ve smlouvě, žádné zdražení, či úpravy ceny v průběhu realizace, jen to, co si klient vybere, a rozhodne připlatit v rámci nadstandardů.
 
Hypoteční klauzule
Naše hypoteční klauzule zajistí klientům dostatek času pro sjednání výhodné úrokové sazby bez rizika ztráty složené kauce.
 
Platební podmínky: 10% kupní ceny při podpisu budoucí smlouvy kupní. Doplatek 90% kupní ceny po kolaudaci a podpisu kupní smlouvy.

Penb G - v přípravě

Parametry bytu

Cena
1 849 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Čechova, Přerov - Přerov I-Město
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
26 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Petr Fibichr

Petr Fibichr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Přerově?

Podobné nemovitosti