Prodej rodinného domu, Chlumec nad Cidlinou, Tylova, 111 m2

Tylova, Chlumec nad Cidlinou

5 490 000 Kč /za měsíc HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chlumci nad Cidlinou

Informace k domu

Krásný rodinný dům 3+1 v malebném Chlumci nad Cidlinou. Tento dvoupodlažní dům s podsklepením se nachází v blízkosti zámeckého parku a nabízí ideální bydlení pro vaši rodinu. 

Tento úchvatný rodinný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v blízkosti přírody. Dům má dvě nadzemní patra a je celkově podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj, kuchyňský kout, předsíň, toaletu a vstup na vlastní terasu a zahradu. Patro domu nabízí dvě světlé ložnice, koupelnu se sprchovým koutem i vanou a samostatnou toaletu. Z hlavní ložnice je přístup na lodžii s výhledem na vlastní zahradu.

Jedním z nejvýznamnějších prvků tohoto domu je jeho skvělá poloha. Dům se nachází jen pár kroků od nádherného zámeckého parku, což zaručuje klidné a příjemné okolí. Navíc dům je velmi světlý a prostorný, díky čemuž se v něm budete cítit jako doma.

Kromě toho má tento rodinný dům také garáž, která vám poskytne pohodlné parkování pro vaše vozidlo. V exteriéru najdete krásnou zahradu, která je ideálním místem pro relaxaci a rodinné aktivity.

Dispozice:
podlahová plocha 111,2 m²
podlahová plocha vč. příslušenství 169,5 m²

Přízemí: zádveří 5,6 m², toaleta 2,6 m², hala s jídelnou 9,2 m², kuchyně 8,4 m², obývací pokoj 26,6 m² schodiště 4,4 m²
V patře: chodba 4,8 m², pokoj 21,4 m², pokoj 18,1 m², toaleta 1,3 m², koupelna 8,1 m², komora 2,7 m²
Příslušenství: lodžie 2,9 m², garáž 16,4 m², sklep 39 m²

Kupní cena: 5 490 000 Kč 

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí tohoto milého a přátelského sousedství v Chlumci nad Cidlinou. Pokud hledáte rodinný dům, který splní vaše očekávání a poskytne vám pohodlí a klid, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Tento dům je připraven na nové majitele, kteří si zamilují jeho pohodlí, prostornost a skvělou polohu.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Tylova, Chlumec nad Cidlinou
ID
510
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
111 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
170 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chlumci nad Cidlinou?