Prodej bytu 1+kk, Olomouc, Janského, 30 m2 (ID: 2011048)

Janského, Olomouc - Povel

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc

(+ provize)

Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Představujeme Vám k prodeji moderní a útulný byt 1+kk s šatnou v klidné lokalitě města Olomouce na ulici Jánského.
Tento byt nemusí být jen Vašim novým domovem, ale také skvělá investice. Možnost pronájmu poskytuje stabilní příjem a zajímavou návratnost.

Byt o výměře 30 m2 je navržen tak, aby maximálně využíval každý centimetr. Otevřený koncept poskytuje pohodlný obývací prostor propojený s kuchyňským koutem, což vytváří moderní a světlý interiér. Disponuje navíc lodžií o rozloze 6 m2, kde si můžete užívat chvíle klidu a relaxace.

Byt je vybaven moderními prvky a kvalitními materiály. Kuchyňský kout je plně zařízený nezbytnými spotřebiči, koupelna disponuje sprchovým koutem. Měsíční náklady na provoz bytu se pohybují pod hranicí 2500 Kč.

Ulice Jánského se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, restaurací, obchodů a zároveň zde máte i výborné dopravní spojení do centra města.

K této nemovitosti vám můžeme nabídnout exkluzivní financování za nejvýhodnějších podmínek s průběžným snižováním úrokové sazby, v aktuální době, kdy sazby klesají tak, ať na hypotéce zbytečně nepřeplácíte.

Nečekejte a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací nebo prohlídku tohoto bytu na ulici Jánského v Olomouci.

Parametry bytu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Janského, Olomouc - Povel
ID
15441028
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Ing. Klára Řezníčková

Ing. Klára Řezníčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti