Prodej rodinného domu, Kramolna - Trubějov, 190 m2

Kramolna, Trubějov

Rezervováno
12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(k jednání, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Kramolně

Informace k domu

Naše exkluzivní nabídka zahrnuje prodej veselého a moderního rodinného patrového domu v malebné obci Kramolna. Tento jedinečný dům je atypickým projektem renomovaného architekta Davida Chmelaře, který byl oceněn za svou vynikající práci v oblasti architektury na prestižní české ceně za architekturu v roce 2018.
Jedním z klíčových prvků tohoto domu je pečlivý výběr pozemku, na kterém stojí. Dům nabízí úchvatné výhledy z prosklených oken celého horního patra, odkud je možné obdivovat krásu okolní krajiny. Na jedné straně se otevírá pohled na majestátní Krkonoše a nejvyšší horu České republiky, Sněžku, zatímco na druhé straně se můžete těšit na scenérii vodní nádrže Rozkoš. Tato panoramatická lokalita poskytuje obyvatelům domu jedinečný zážitek spojený s harmonií přírody.

Dům byl navržen s důrazem na kvalitu života a maximální využití přírodního osvětlení. Prostor je moderní a vzdušný, s otevřeným konceptem a prostornými místnostmi, což vytváří příjemné a pohodlné bydlení pro celou rodinu. Architektura domu reflektuje nejen estetický pohled architekta, ale také jeho snahu vytvořit prostor, který skvěle komunikuje s okolní krajinou.
Jedním z klíčových prvků, který zdůrazňuje propojení rodiny, je nádherně navržená zahrada spojená se spodním patrem domu. Prostřednictvím velkých posuvných oken, která se otevírají do zahrady, se doslova rozpíná celý domov a přenáší životní prostor ven. Tato otevřená koncepce umožňuje rodině spojit se s přírodou, vytvářet neformální setkání a zároveň nabízí prostor pro relaxaci a odpočinek.
Venkovní prostor se stává přirozeným prodloužením interiéru, poskytující rodině i domácím mazlíčkům místo pro společné aktivity a hry.
Velkorysá zahrada s vlastní studnou a připravenou nádrží na automatické zavlažování, slouží jako ideální prostor pro rodinné grilování, pikniky a odpočinek na čerstvém vzduchu.
Důraz na soukromí je podtržen i skvělým uspořádáním prostorů v domě, kde každý člen rodiny najde své vlastní útočiště pro relaxaci a klid.
V přízemí domu se nachází prosklená moderní plně vybavená kuchyňská místnost s jídelnou, vstupní chodba, velká obývací místnost s krbem a přímým vstupem na terasu. technická místnost, pracovna, sociální zařízení, sprcha a samostatné WC.
Posuvné formáty oken ve spodním patře umožňují dostatek přirozeného světla, přičemž zároveň zajišťují pocit soukromí a útulnosti.
V prvním podlaží s výhledy do okolní krajiny, se nachází ložnice, další dva samostatné pokoje pro děti či dospělé, koupelna s vanou a sprchovým koutem a šatna.
A z hlavní strany domu, od příjezdové komunikace, vjezd do garážového stání pro dvě auta.
Dalším významným benefitem této nemovitosti je skvělá lokalita s výhodnou dojezdovou vzdáleností do okolních měst.
V současné době je dálniční nájezd D11 u Jaroměře vzdálen pouhých 20 km od domu, což znamená pohodlnou dostupnost a rychlé spojení s hlavními dopravními tepnami.
Navíc, s plánovaným dálničním nájezdem za obcí, bude budoucnost ještě pohodlnější,..

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání, včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Kramolna, Trubějov
ID
02725
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1663 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
158 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REMACH s.r.o.

REMACH s.r.o.

Palackého náměstí 175, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Dominika Jakubcová

Dominika Jakubcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kramolně?

Podobné nemovitosti