Prodej chaty, Stříbro, 72 m2 (ID: 2009579)

Stříbro

1 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 531 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Stříbře

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prožijte toto nadcházející léto v útulné chatě, která se nachází u břehu malebné přehrady Hracholusky v krásné rekreační oblasti Butov na Plzeňsku. Tento koutek přírody nabízí nepřeberné množství možností, jak si užít volný čas. Pokud Vaše srdce zaplesá pro rybolov, sběr borůvek a hub, sportování, relaxaci na pláži, projížďky na kole a parníkem nebo procházky lesem, tato chatka vás určitě nadchne!

Dvoupodlažní chata s podzemním podlažím o celkově velikosti 108 m2(3x36m2) je ideálním místem, kde si můžete odpočinout a nabrat nové síly. Poskytuje pohodlné ubytování pro až 6 osob s možností využití hojných úložných prostorů. V podzemní části najdete praktickou garáž/dílnu o velikosti 36 m2, kde lze uložit zahradní, sportovní a rybářské vybavení včetně loďky na zimu. Přímo u chaty si můžete zaparkovat své auto na vlastním pozemku.

Ano, slyšíte správně. Chata se nachází na vlastním pozemku s oplocenou zahradou, což v této lokalitě rozhodně není samozřejmostí. Navíc může být skvělou investiční příležitostí, kterou můžete využívat k pasivnímu příjmu z krátkodobých pronájmů hlavně v sezoně, kdy je velká poptávka po ubytování a potenciální zisk může být velmi lákavý.

Elektřina o výkonu 240 i 380 V je zavedena přímo do chaty a odpad je sveden do jímky. Pokud plánujete delší pobyt, lze si zde zřídit vrt. Příjezdová cesta je dobře udržovaná a s velmi dobrým dostupem z měst Stříbra i Plzně. V okolí chaty najdete pláž a Butovský vodopád.

Kromě klidného a relaxačního prostředí si můžete užít i skvělý televizní a mobilní signál, takže se zde můžete klidně věnovat i pracovním povinnostem. A když padne tma, můžete se kochat hvězdnou oblohou, kterou z města často nevidíte!

Zajímá Vás tato nemovitost a chtěli byste si ji prohlédnout osobně?
Neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám poskytnu bližší informace a společně domluvíme termín prohlídky.
Pokud potřebujete s financováním pomoci, naši finanční experti vám ochotně poradí.

Přijďte se podívat na tuto skvělou nabídku a uvidíte, že to bude nejlepší investice do vašeho volného času stráveného v oblíbené rekreační oblasti Hracholusky!
Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

Parametry domu

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Stříbro
ID
115
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
72 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
72 m2
Plocha nemovitosti
486 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Nataliya Tabas

Nataliya Tabas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Stříbře?

Podobné nemovitosti