Prodej bytu 3+1, Litvínov, Vinohradská, 69 m2

Vinohradská, Litvínov

1 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 102 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Vstupte do tohoto bytu v družstevním vlastnictví ve 4. podlaží, který vám nabízí nejen prostornost, ale i jedinečné pohodlí. Hned po vstupu vás přivítají tři udržované pokoje s krásnými parketami, které jen čekají na to, aby zazářily po svém omlazení. Pro milovníky ranní kávy je zde malebný balkón, kde můžete v klidu užívat slunečních paprsků a zažívat idylické chvíle s tím nejlepším výhledem na soukromí "parčík."

A co teprve ta koupelna! Užijte si každý sprchový okamžik s masážními hlavicemi, které vám poskytnou nezapomenutelný relaxační zážitek. Pro větší praktičnost a úsporu energie jsou v celém bytě plastová okna, která zároveň zajistí dostatek světla a tepelnou izolaci.

Tento byt není jen o interiéru, i když by si zasloužil mnohem více péče a drobnou renovaci. Ale pokud toužíte po vlastním úkrytu pro své auto nebo motorku, máte možnost získat garáž za zvýhodněnou cenu při nákupu bytu. To znamená nejen bezstarostné parkování, ale i výhodu, že svou vlastní garáž budete moci obdivovat ze tří místností tohoto prostorného bytu.

A co se týče okolí, nemůžete si vybrat lepší lokalitu! Vše, co potřebujete, je doslova na dosah ruky. Obchody, restaurace, kavárny, poliklinika, benzínka, škola a dokonce i fitness centrum jsou v docházkové vzdálenosti. Pokud hledáte bydlení s nízkými náklady a přitom v bezprostřední blízkosti veškerých služeb, je tento byt tou správnou volbou pro vás. Nechte se unést pohodlím a klidem tohoto úžasného místa! Zda by jste si přáli financovat družstevní byt přes bankovní instituce, neváhejte mě kontaktovat a společně to vymyslíme. Zaujala Vás tato nemovitost? Neváhejte mě kontaktovat a Já Vaše sny proměním v REALITY!

Parametry bytu

Cena
1 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 1. 2024
Adresa
Vinohradská, Litvínov
ID
0361
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jaroslav Čermák

Jaroslav Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Litvínově?

Podobné nemovitosti