Prodej rodinného domu, Praha - Smíchov, Kvildská, 206 m2

Kvildská, Praha 5 - Smíchov

21 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 369 Kč /za měsíc

(Možnost přenechání hypotečního úvěru s úrokem 1.59%)

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

V zastoupení klienta bychom Vám rádi představili unikátní nemovitost, která nabízí úchvatný a jedinečný výhled na Prahu. Jedná se o řadový rodinný dům z roku 1982, situovaný na vlastním pozemku s klidnou zahradou orientovanou na jih. Celková výměra pozemku je 250m2 z toho 81m2 je zastavěných. Rodinný dům je tvořen jedním podzemním patrem a třemi nadzemními. Zakončen plochou střechou. Užitná plocha činí krásných 205,6m2

Oblast
Jedním z hlavních benefitů této nemovitosti je její poloha. Nachází se ve vilové čtvrti v blízkosti vyhledávaného městského parku Ladronka, v bezprostřední blízkosti košířských lesů, usedlosti Cibulka a chráněné přírodní památky vrchu Vidoule. Tato oblast je známa například nejčistším vzduchem v Praze, velkým procentem městské zeleně a nepřeberným množstvím sportovišť. Zároveň výborná dopravní dostupnost na Anděl, tunel Blanka a jiná dopravně důležité body. Stanice autobusu Podbělohorská do 200m.

Technická specifikace objektu
Rodinný dům je konstrukčně postaven z metrických cihel a panelových stropních panelů. Podzemní patro je částečně z prolévaných cihel. Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně plynu. Vytápění je nyní řešeno plynovým kotlem. Objekt je v dobrém konstrukčním stavu, instalace jsou ale k rekonstrukci. S ohledem na jedinečnost místa se nabízí komplexní rekonstrukce dle přání a představ investora.

Záměr
Řadový rodinný dům je možné pojmout jako samostatný luxusní RD nebo rozdělit na dvě bytové jednotky o dispozicích 4kk o rozloze 94,9m2 a 5kk s výměrou 107,3m2 bez horní nástavby. Na toto řešení je zpracována studie od renomované pražské architektonické kanceláře BekArch s.r.o. a je dostupná na vyžádání u realitního makléře. V inzerátu se nachází vizualizace budoucího stavu jak z exteriéru, tak interiéru. Na předzahrádce je možné vytvořit až tři parkovací místa. Po konzultaci s úřady i krytá či částečně krytá.

S ohledem na lokaci se jedná o jedinečnou příležitost, která poskytuje hned několik možností využití. Vřele doporučuji osobní prohlídku objektu. V případě zájmu mě, prosím, neváhejte kontaktovat.

Prosím, RK nevolat! Děkuji.

Parametry domu

Cena
21 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost přenechání hypotečního úvěru s úrokem 1.59%
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Kvildská, Praha 5 - Smíchov
ID
202303
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
206 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
250 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BekArch

Vinohradská 35/25, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Kateřina Bek

Mgr. Kateřina Bek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti