Prodej rodinného domu, Praha - Hlubočepy, Slivenecká, 373 m2

Slivenecká, Praha 5

29 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 138 205 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Exkluzivní prodej vícegeneračního rodinného domu s jedinečným panoramatickým výhledem na přírodní rezervaci „Prokopské údolí“, v Praze 5 – Hlubočepy. Dům je vystavěn v mírném svahu a ze všech podlaží domu, i ze zahrady, je překrásný výhled do zeleně a téměř nezastavěného přírodního prostředí se skalními dominantami.

Prostorný dům je v dobře udržovaném stavu, je kompletně vyklizen a připraven k rekonstrukci na moderní standard bydlení podle záměru nového majitele. Jedná se o čtyřpodlažní stavbu, která nyní obsahuje dva byty o dispozici 3+1, kdy každý se nachází v jednom podlaží, dále je zde prostorná půda s možností vestavby a polosuterén, kde se nachází v současné době velká dvojgaráž a technické zázemí. Dům je napojen na elektřinu, plyn, veřejný vodovod a kanalizaci, dále je zde dostupné připojení k internetu a na telekomunikační sítě. Pro online možnost prohlídky stávajícího stavu domu je k dispozici 3D prohlídka na https://my.matterport.com/show/?m=HXjjH3fBiv8

Dům má rozmanité prostorové možnosti, je vhodný pro vícegenerační bydlení, propojení bydlení a podnikání, či případný investiční záměr pro vybudování například 4 bytových jednotek. Pro využití potenciálu místa například do zahrady vytvořit v polosuterénu byt se zimní zahradou a terasou, v jednotlivých patrech přidat vyhlídkové balkony a rozšířit obytnou plochu o půdní vestavbu s terasou (viz vizualizace ve fotogalerii).

Městská část Hlubočepy je velmi žádanou rezidenční lokalitou, a to nejen díky bezprostřední blízkosti chráněného přírodního území, ale v okolí je také kompletní občanská vybavenost a výborné dopravní spojení (autobusová zastávka „Slivenecká“ je cca 100 m a trasa vede na stanici metra „B-Anděl“, dále tramvajová zastávka „Geologická“ je cca 300 m a tramvaje zajišťují rychlé a pohodlné spojení až do centra metropole). K aktivní relaxaci jsou v blízkosti běžecké a cyklistické trasy, nedaleko se nachází AquaDream s plaveckým bazénem, Aréna Barrandov s venkovním sportovištěm a v docházkové vzdálenosti je několik dětských hřišť.

Doporučuji, volné ihned po prodeji/převodu.

Nemovitost je možno financovat i hypotékou, s jejím vyřízením Vám rádi pomohou naši specialisté.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí, dále nabízíme formu video-prohlídek v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger atd.

Parametry domu

Cena
29 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Slivenecká, Praha 5
ID
019N057398
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
373 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
114 m2
Podlahová plocha
373 m2
Plocha nemovitosti
740 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

René Treu

René Treu

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti