Prodej zemědělské usedlosti, Kohoutov, 80 m2

Kohoutov

Rezervováno
3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc

(Včetně všech poplatků a právního servisu)

Prověřené firmy v Kohoutově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlos v obci Kohoutov.

Dům je rozdělen na několik částí. Obytná část přizpůsobená k celoročnímu bydlení, na to navazující skladová část, kde je umístěna vodárna a potom chlévy pro hospodářská zvířata. Na nádvoří stojí velká stodola. V jedné části jsou vybudovány 4 boxy na ustájení koní. Druhá část se využívá ke skladování.

Obytná část je podsklepena, dispozice je 3+kk včetně spíže. Užitná plocha je 80 m² a je zde schodiště do podkroví, které v současném stavu není obytné. Vytápění zajišťují buď kuchyňská kamna na dřevo, nebo krbová kamna s výměníkem napojeným do radiátorů. Voda je zde z vlastní vrtané studny a odpady jsou svedeny do jímky.

Celková plocha zastavěné plochy a nádvoří s navazující zahradou a pozemkem činí 3268 m².
Vzhledem k tomu, že průkaz energetické náročnosti zatím nebyl vypracován, uvádíme dle zákonné povinnosti prozatím třídu G.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně všech poplatků a právního servisu
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Kohoutov
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3268 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Lukáš Michálek

Lukáš Michálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Kohoutově?

Podobné nemovitosti