Prodej rodinného domu, Černá v Pošumaví, 258 m2

Černá v Pošumaví

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Černé v Pošumaví

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme rodinný dům o 6 ložnicích, 5 koupelnách a saunou. V moderní podobě a v centru volnočasových aktivit, které nabízí celá oblast lipenské vodní nádrže. Je vhodný k rekreaci, stejně tak k celoročnímu bydlení a vyznačuje se vysokou kvalitou stavebních detailů, které ocení profesionál i laik.Rodinný dům se nachází v obci Černá v Pošumaví, kde zaujímá výsadní pozici, kdy díky převýšení využívá výjimečného výhledu na vodní plochu. Skiareál Lipno je vzdálen 20 minut.
Suterén domu je částečně zahlouben do svahu. Fasáda v přízemí je značně prosklená, což zajišťuje dostatečný přísun denního světla a zároveň poskytuje nerušený výhled. Součástí suterénu je společný prostor - kuchyně - jídelna - obývací pokoj. Dále pak ložnice s koupelnou, sauna se sprchou a technická místnost. Na druhém nadzemním podlaží nad schodištěm je hala, 3 ložnice, 3 prostorné koupelny a dva balkóny. V samotném podkroví jsou 2 prostorné pokoje po 30 m2 a menší místnost sloužící jako technické zázemí pro rekuperaci a ventilaci vzduchu.
Dům je založen na pevném podloží - skále. Železobetonová skeletová konstrukce je doplněna systémem YTONG, který podporuje úsporný a zdravý dům. Okna jsou z izolačních trojskel.
Provoz domu je i přes svou velkou kapacitu hostů velmi úsporný. Vytápění i ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo IVT o výkonu 11 kW.

Mimořádnou příležitostí ke koupi je především kombinace následujících faktorů: vysoká míra stavebních detailů, výjimečně nadstandardní kvalita materiálů a konstrukce, nízká energetická náročnost provozu, poloha nemovitosti.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Černá v Pošumaví
ID
588
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
258 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
856 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Ondřej Cihelka

Ondřej Cihelka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černé v Pošumaví?

Podobné nemovitosti