Prodej bytu 3+1, Liberec, Hvězdná, 77 m2

Hvězdná, Liberec - Liberec V-Kristiánov

Rezervováno
4 295 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 469 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím prostorný byt v osobním vlastnictví o velikosti 77m2.
Dispoziční řešení bytu je 3+1 se zasklenou lodžií. Byt se nachází v 7. patře panelového domu. Jedná se o poslední patro, čímž je novým majitelům zaručen naprostý klid.

Dům se nachází ve Hvězdné ulici, 3 minuty chůzí do centra města, a zároveň 5 minut chůzí na přehradu. Umístění domu je přesto v klidné a vyhledávané části Liberce.

Bytové jádro je zděné. Oddělené WC od koupelny, elektřina je v mědi, nové rozvody stoupaček. Okna jsou plastová. Byt prošel rekonstrukcí před 12 lety. V celém bytě jsou instalovány zcela nové okenní žaluzie. Všechny pokoje jsou oddělené a neprůchozí, proto se zde nabízí i možnost pro, dnes stále více vyhledávané, sdílené bydlení. Na chodbě pak jsou velmi vkusně vbudované vestavěné skříně. K bytu náleží klasická sklepní kóje.

V okolí domu je kompletní občanská vybavenost. Škola, školka, nemocnice, obchody vše je v docházkové vzdálenosti 5ti minut.

Jednoznačnou výhodou tohoto bytu jsou nízké náklady na bydlení (4.300,- včetně fondu oprav, záloh na vodu a teplo) + elektřina dle spotřeby.

Byt má samostatné měřiče tepla, což je výhodnější varianta z hlediska ročního vyúčtování.

Pro více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

S hypotečním úvěrem velmi rád pomohu a doporučím nejvhodnější řešení.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 295 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 2. 2024
Adresa
Hvězdná, Liberec - Liberec V-Kristiánov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Tomáš Kněbort

Tomáš Kněbort

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti