Prodej rodinného domu, Bezděkov nad Metují, 145 m2

Bezděkov nad Metují

9 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 844 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bezděkově nad Metují

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme krásnou novostavbu rodinného domu v Bezděkově nad Metují, okres Náchod. Dispozičně je řešena jako 4+KK s dvěma koupelnami, velkou vstupní halou, terasou, velkou zahradou a garáží s možností parkování před domem. Pozemek okolo domu je kompletně oplocen. Na nemovitosti je instalován alarm s pohybovými čidly, vytápění je řešené plynovým kotlem a podlahovým topením. Romantické zimní večery vám zpříjemní pohled do ohně v krbových kamnech, která se nachází v obývacím pokoji. Náklady na bydlení při dvou osobách jsou 5000,-Kč/měsíc.

V Bezděkově nad Metují můžete využít prodejnu potravin, poštu, školku a základní školu. V dojezdové vzdálenosti tří kilometrů potom využijete služeb lékaře, zubaře, lékárny, Penny marketu, restaurací, škol a školek, posilovny, sportovních areálů. V zimě potom využijete lyžařského vleku, krytého tenisového kurtu, sauny, wellness.

Nemovitost se nachází v srdci krásné přírody, a to nedaleko stolové hory Ostaš, Broumovských stěn, Jiráskových skal, Adršpašsko-teplických skal a mnohé další. Lidé s citem pro přírodu a sport se tu nudit nebudou.

S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
9 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Bezděkov nad Metují
ID
0190
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
825 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Martin Cibulka

Martin Cibulka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bezděkově nad Metují?

Podobné nemovitosti