Prodej bytu 2+1, Veselí nad Lužnicí, K Zastávce, 61 m2

K Zastávce, Veselí nad Lužnicí

2 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 199 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Veselí nad Lužnicí

Informace k bytu

Byt 2+1 s balkónem , byt po celkové rekonstrukci.
Veselí/Lužnicí, (ulice K Zastávce).
Nabízíme exkluzivně k prodeji bytovou jednotka 2+1 (61,13 m2) ve 4. patře panelového domu, který prošel revitalizací: zateplení domu a ploché střechy, výměna oken, poštovní schránky, zvonkové tablo. Byt samotný je již po kompletní rekonstrukci, má vyměněná plastová okna, vyzděné meziokenní vložky, kompletně nové koupelnové jádro (sádrokarton) a sanitu (umyvadlo, WC a sprchový kout), podlahy jsou v obytných místnostech plovoucí krytina a v koupelně dlažba. Byt je v okrajové části města. V pěším dosahu: obchod, školka, autobusová a vlaková zastávka, parkování. V městě jsou dostupná všechna zařízení včetně výborné dostupnosti do Českých Budějovic a Tábora, dálnice D3, vlak, autobus.
Dispozice: Chodba cca 8 m2, koupelna s WC 3,50 m2, kuchyně s balkónem 12,40 m2, obývací pokoj 20,50 m2, pokoj - ložnice 16,35 m2, komora 2.30 m2.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě mimo zemního plynu, vytápění dálkově, litinové radiátory s regulační hlavicí a měřením tepla s dálkovým odečtem, ohřev TV dálkově.
Sklepní kóje, kolárna a sušárna v 1. NP.
Dům je v současné době bez výtahu – uvažuje se o jeho případné instalaci při následné revitalizaci vnitřního vybavení společných částí domu. Stáří bytu cca 48 let. V objektu je založené SVJ s platbami do fondu oprav a je zde zajišťována pravidelná správa domu. Revitalizace objektu - probíhají jednání SVJ s ČSOB a Českou spořitelnou ohledně poskytnuté půjčky.
PENB třída D – méně úsporná.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N95992.

Parametry bytu

Cena
2 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
K Zastávce, Veselí nad Lužnicí
ID
N95992
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Simona Zadražilová

Simona Zadražilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Veselí nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti