Prodej rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Lozická, 277 m2

Lozická, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9

15 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 204 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Dům na velmi dobré adrese.
Nabízíme dům, který poskytne novým majitelům široké využití. Jedná se o dvě podlaží a podkroví o ploše celkem 277m2. Dále pak tu je ještě půda o velikosti 50 m2, veranda, která se zároveň využívá jako zimní zahrada, 7 m2. Na pozemku stojí samostatná dílna, 52 m2 a krytý bazén, téměř 16m2. Přízemí: Kuchyně, jídelna, obývací pokoj, koupelna, chodba, schodiště, technická místnost, dílna. Patro: Kuchyně, jsou tu vývody, ale není využívána současnou majitelkou jako kuchyně, jídelna, ložnice, pokoj, kancelář, koupelna, lodžie, chodba 1, chodba 2, schodiště. Podkoroví: Jednoprostorová unikátní místnost přes celé patro, do kterého ústí pouze schodiště. I zde lze vybudovat kuchyni a příslušenství.
Na fotografiích najdete stůl na stolní tenis, mohou tam být jiné posilující stroje. S nevelkými investicemi je možné přízemí přetvořit na sídlo vlastní firmy.
Bazén je vytápěn slunečními kolektory a má zabudován protiproud. Kolektory mohou ohřívat také vodu v domě, ale jen na mytí, ne na vytápění, pro to není teplota dostatečně vysoká.
Dílna na zahradě, samostatně stojící, byla v minulosti pronajímána. Snižovala náklady na provoz domu, což bylo vítáno a jistě mělo svoji přidanou hodnotu.
Dům je napojen na veřejnou kanalizaci. Má vlastní studnu, kde je pitná voda, ale je napojen i na veřejný vodovod. Má krb, kde je v případě topení ohřívána voda.
Jedná se o dům, který nabídne mnoho prostoru jak pro početnou, tak pro vícegenerační rodinu, kdy potřebujete již pomoci starším rodičům. Vše je ve výborném technickém stavu. Střecha byla v roce 1999 předělána z ploché na sedlovou. Celkově je o nemovitost dobře pečováno.
Přesto, že rozměry podlaží jsou víc jak 90 m2, dům nepůsobí neúměrně velikým dojmem. Je obklopen vzrostlou zelení, která cloní dům i soukromí.
Je tu veškerá občanská vybavenost. Cca 2 km daleko leží Klánovice, odkud se po železnici dostanete pohodlně do Prahy.
Dalo by se napsat mnoho, něco přiblíží fotografie, ale nejlepší je osobní prohlídka.

Parametry domu

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Lozická, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
244 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
277 m2
Plocha nemovitosti
836 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Finako

nám. Komenského 287, Kostelec nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jozef Navrátil

Jozef Navrátil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti