Prodej rodinného domu, Nespeky, Na Mělách, 240 m2

Na Mělách, Nespeky

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Nespekách

Úklidové služby

Informace k domu

Chcete 2 samostatné domy s vlastními vchody na pozemku, kde každý bude mít své soukromí? Chcete dům, kde najdete venkovský klid a pohodu s výhledem do krajiny jen 20 min. od Prahy? Právě toto je pro Vás ideální řešení.

Rodinný dům se nachází v žádané lokalitě obci Městečko - Nespeky, okr. Benešov na pozemku o velikosti 2 094 m2 o užitné ploše 240 m2, se zastavěnou plochou 150 m2, tvoří 2 bytové jednotky o velikosti 5 +1/balkón/ 210 m2 a 1+1 30 m2.

Dům 5+1 se sedlovou střechou je částečně podsklepen a nachází se zde chodba, ze které se dostanete do kotelny, dílny, garáže a na terasu se vstupem na zahradu. Hlavním vchodem vstoupíme ze zádveří do prostorné haly s jídelnou dále do koupelny se sprchovým koutem, WC samostatně, ložnice s prosklenými dveřmi, kuchyně a prostorného obývacího pokoje se vstupem na balkón. Dřevěné schody propojují přízemí s patrem a ústí na galerii, ze které je vstup do 2 průchozích pokojů. Dům prošel částečnou rekonstrukcí. Nové rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody v plastu, plastová okna a dveře. Voda je přivedena z vlastní kopané studny, teplá voda řešena bojlerem, odpady svedené do jímky, topení zajišťují přímotopy a kotel na tuhá paliva.

Dům 1+1 s pultovou střechou je umístěn v polovině pozemku. Nachází se zde zádveří s malou kuchyňskou linkou, pokoj a koupelna se sprchovým koutem a WC. Nové rozvody elektřiny v mědi, nové rozvody vody v plastu, plastová okna a dveře.

Pozemek je udržovaný se vzrostlými stromy a bazénem 14x4,5 m2. Nachází se zde zděná dílna, zahradní domek, altán, 2x studna.

Dobrá občanská vybavenost dostupná v 5 min. autem vzdáleném Poříčí nad Sázavou Základní a mateřská škola, pošta, lékař, obchody, dětská hřiště. Kompletní občanská vybavenost je v 10 km vzdáleném okr. městě Benešov. Výborná dopravní dostupnost Bus směr Benešov nebo Čerčany, PID směr Praha stanice metra C Roztyly, sjezd D1 - Mirošovice (exit 21) vzdálen 10 km.

Koupi je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zprostředkujeme.
Pokud vás dům zaujal a budete jej chtít vidět, zavolejte mi nebo napište a pojedeme se sem spolu podívat.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Na Mělách, Nespeky
ID
11/4607
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
240 m2
Plocha nemovitosti
2094 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Irena  Trojanová

Irena Trojanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nespekách?

Podobné nemovitosti